Близнаци, Везни и Водолей: По какво се различават?

Подценявани ли са въздушните знаци? Вижте истината!
6
Близнаци, Везни и Водолей: По какво се различават?
Pixabay

Много хора възприемат представителите на въздушните зодии Близнаци, Везни и Водолей за безотговорни, вятърничави и лишени от дълбоки емоции личности.

Истината е, че между качествата на тези знаци има доста прилики, но има и фундаментални разлики. 

И трите зодии са отлични комуникатори, но Близнаците са най-добри в общуването. Този знак е подвижен и е управляван от планетата Меркурий.
 
Везни е кардинален знак, управляван от Венера, а Водолей е фиксиран знак, управляван от Уран.
 
Вече казахме, че и трите въздушни знака имат вродена способност да разговарят. При Близнаците обаче, любопитството, въображението, склонността към скука, безпокойство и непостоянство са най-характерни.
 
Близнаците често са привлечени от работа, където могат да използват ръцете си, като фризьор, учител по пиано и т.н. Те се нуждаят от постоянно разнообразие на работното място, така че някои от тях се справят отлично като търговци, особено ако продажбите им позволяват да пътуват.
 
Управителят на зодията Меркурий, прави Близнаците умели в професии като учител, преподавател, писател. журналист и др.
 
Тяхната непостоянна природа не им позволява да се задържат дълго време на едно място, затова и представителите на тази зодия често сменят работата си, партньорите си, жилището си, приятелския си кръг и др.
 
Хората от зодия Везни също обичат да общуват, но това при тях е по-скоро от вътрешната им нужда да бъдат приети от другите. Везните имат нужда да бъдат във връзка и рядко остават за дълго време без постоянен партньор.
 
Везни е кардинален знак и представителите на тази зодия често имат силна управленска енергия и рано или късно стават шефове. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
не съм в лево преди 5 години
не съм от тези зодии
1
5
 
1
 
! Отговори
mnmn преди 5 години
Аз съм везни и съм на 22 и вече съм шеф.хехеххе