Аштън Къчър бил готов да умре заради брат си

Близнакът му се нуждаел от трансплантация на сърце
Обновена: 12 яну 2019 08:16 | 11 яну 2019 21:51, Ивета Иванова
8
Аштън Къчър бил готов да умре заради брат си
Снимка: Reuters
Аштън Къчър е искал да дари сърцето си на близнака си, Майкъл Къчър, когато двамата били тийнейджъри. Майкъл бил диагностициран с кардиомиопатия и се нуждаел от трансплантация на сърце, когато бил на 13 г.
 
Майкъл в момента живее с церебрална парализа и посочва, че е много благодарен на брат си за това, че е бил готов да се откаже от собствения си живот, за да го спаси.
 
В крайна сметка е бил намерен друг подходящ донор. "Просто... не мога да намеря точните думи. Това е връзка, която не можеш да опишеш. Двамата сме дълбоко свързани. Уважавам го, ценя го и го обичам много, че беше готов да направи такава жертва за мен. Наистина не мога да го опиша с думи", разказа Майкъл Къчър в предаването "That 70s Show".
 
Братът на Аштън е споделял в предишни интервюта, че не иска хората да го съжаляват. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Свиня преди 5 години
Съмнявам се че би дал нещо тоя, но като актьор е пълна нула клоняща към -1....и силно антипатичен като излъчване.
5
0
 
1
 
! Отговори
айде сега преди 5 години
Точно тоя *** не би се жертвал за нищо и никого!
4
0
 
0
 
! Отговори
тцтц преди 5 години
хехе пък един "приятел" (понеже съм му помагал доста) 3години подред ми вика: "абе що не се обади аз щях да дойда да ти помогна да обереш лозето" хахаха ама все като дойде момент да ми затрябва тоз човек и все немога да го открия
3
6
 
6
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Явно напоследък не се е снимал в нищо бабоебeцът му и извратеняк, та затова реши да си направи маркетинг като изкара малко нефтелинова измислица-премислица за слава от гардероба на фантазията си! Аууу, какъв невероятен морал ще да е имал, жертвоготовен и идеалист! Въй....
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям пич!
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаеме ги тия.Хартиени герои.Щял да даде това,щял да дари онова,щял да плати еди си какво... В крайна сметка мъченически си купил бентли,яхта и по цял ден се жертва за руси секс бомби които му правят коктейли по монокини.