Меган – стресирана, нещастна... Терминът е през март

Критиките към нея в британската преса се увеличават
11 яну 2019 20:52, Иванка Гъркова
27
Меган – стресирана, нещастна... Терминът е през март
Снимка: Reuters

Меган Маркъл е невероятно напрегната и нещастна, а Хари се чувства виновен за това. Това твърдят британски медии, според които от появите ѝ през последните дни личи, че стресът не ѝ се отразява добре и въпреки усмивките ѝ пред камерите, тя изглежда нещастна.

През последните няколко месеца критиките към херцогинята на Съсекс се увеличиха. Причината за това са неспирните изяви на баща ѝ по медиите, който твърди, че тя не желае да го вижда, както и спекулациите за това, че Меган е станала причина за влошаването на отношенията между принц Хари и брат му Уилям.

„Меган е бременна, а има толкова много ангажименти. Няма как общественото мнение да не ѝ се отрази. Всичко това е толкова стресиращо за нея“, каза пред списание US Weekly източник, близък до британското кралско семейство. Той добави, че тя е направила всичко възможно да се справи със задълженията си през последните месеци и да следва строгия протокол.

Междувременно от двореца Кенсингтън съобщиха, че през новата година общо четири организации ще минат под патронажа на херцогинята на Съсекс. Това са Националния театър и Асоциацията на университетите от Общността на нациите, както и благотворителните дружества „Смарт уъркс“ и „Мейхю“.

Очаква се Меган да роди първото си дете през март. Съпругата на принц Хари е решила да даде живот на наследника си под хипноза.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да пази детето и майка му
18
2
 
3
 
! Отговори
Софиянка преди 5 години
Прав е ха-ха. Ако не се спре ще го решат с много финес. Ако при нас ги командироват да ни помогнат ще имат много работа, а през това време Меган ще роди и ще натовари още глупости. Няма си ниво жената .
17
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това момиче с хитрост и манипулации се домогна до кралския двор и от егоизъм ще се опита да ги раздели.Не я харесват особено и има защо.Баща и пък не спира да сътворява простотии,давайки безумни интервюта в пресата,без да си дава сметка,че така вреди на детето си.
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Английския кралски двор, в крак с времето, ще се сдобие с полунегроиден наследник!Кмета на Лондон пък е пакистанец, а градовете им са пълни с всякакви пришълци от къде ли не! В третия по големина град Бирмингам - има огромно, милионно африканско гето!
15
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква трагедия! Каква драма! А какво да кажат другите жени, които ходят на работа, често и на смени, до началото на 9-я месец? Мдаааа, супер яко е да се мъкнеш бременна в градския транспорт всеки ден и да знаеш, че ти предстои 10-часов, или повече, работен ден.
14
4
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
ама кои се интересува от тези безделници
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А чинии мие ли или Хари е поел тези домашни задължения?
12
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Притеснена е защото ще роди ситно-къдрокосо африканче, каквото е била тя преди да се избели и изправи косата. Как да го покаже на кралицата, като 5-я по право наследник на английската корона.
11
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не прави тая. Задълженията ѝ са да гледа някое шоу, да поприказва с тоя-оня и да си избира дрехи. Похарчила е половин милион за дрехи от сватбата до сега. Пари на данъкоплатеца. Поне да беше красива. Отдавна е време за република
10
23
 
8
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
Съсипа си живота хубавата мома, като се цани булка на рептилоидите в Бъкингам! Аллах да и помага на горката!
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Очаква се Меган да роди първото си дете през март"---абе те много работи се очакват , ама ... нещо тука усещам "смущения във Силата" ...
8
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро ще се осъзнаят каква мърлява змия вкараха в двореца.Липсва и класата, постоянно се мъчи да го удря на Даяна, ама не се получава.
7
2
 
44
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Ами на будала ефенди(Хари) се полага курназ ханъм(Маркъл)....
6
5
 
62
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Да не се подиграваме на британците,щото и ние си имаме един Симеон-Хасан....Те обаче имат работещо МИ-5,което се справи с Даяна,ако трябва ще се справи и с Меган.
5
0
 
20
 
! Отговори
произход на видовете преди 5 години
Това е Александрия Окасио Кортес!!
4
11
 
66
 
! Отговори
Ще припкат преди 5 години
цветнокожи принцове и принцеси по Бъкингамските ливади ..... последствията от еврейския глобализъм и толерастия ще са ужасяващи
3
5
 
60
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Еми Меган като е стресирана и нещастна - Хари да не се мае, - а той да ражда...
2
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И нима това е по-важно от размазания *** на паргинга пред Билла???
1
4
 
60
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Дръжте ни в течение каквото и да правите!