Нито капка: Кои са трезвениците сред звездите?

Брадли Купър призна, че е имал проблеми с алкохола през 2012-а
Обновена: 12 яну 2019 20:08 | 12 яну 2019 19:48, Теодора Драгоева
10
Нито капка: Кои са трезвениците сред звездите?
Reuters

Студеният януари е месец, който в САЩ е посветен на въздържанието. Оказва се, че сред холивудските звезди е пълно с такива, които са избрали да са трезвеници от години, след като с усилия са се преборили със своята зависимост към алкохола. 

Първата такава звезда е Брадли Купър. Той за пръв път призна, че е имал проблеми с алкохола през 2012 г. Брадли сподели, че е взел решение преди повече от десетилетие (бил е на 29 години) да се пребори окончателно с пристрастеността си към спиртните напитки и болкоуспокояващите медикаменти и това напълно е променило живота му.
 
Той сподели в интервю пред Барбара Уолтърс през 2015 г.: "Никога нямаше да седя тук с теб, нямаше начин, нямаше никакъв шанс за това, ако не бях спрял с пиенето. Ако не бях променил живота си тогава, никога нямаше да имам връзките, познанствата и контактите, които имам днес. Нямаше да мога и да се погрижа за болния си баща така, както го направих".
 
В галерията на Tialoto.bg може да видите кои други звезди от Холивуд гордо се въздържат от употребата на алкохол, защото имат лоша история със спиртните напитки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доктор Радева ми е забранила да пием вода! Точка!
8
0
 
3
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
"ЗВЕЗДИТЕ" - проблеми с алкохола или алкохолици, наркомания, скандални взамоотношения, разтурен брак след разтурен брак, ексцесии, емоционално проституиране, нарциси, съмнителни певчески, актьорски и като цяло творчески качества, купуват си лириките (даже не е тайна) кадрите се обработват, лицата им също.Искате ли и вие да сте звезда?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 32Елен Колева: Аз съм в кравефермата, и обичам на Калин Терзийски.....творчеството.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 2 Пия от 20 години и се чувствам много добре. Що така още нямам цироза, брачед?
5
0
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до сега няма такъв актьор, който да е добър и да не пие изобщо. както няма и политик, който да не шмърка... а ние им гледаме драмите на сцената където... "ту би, ор нот ту би?". това е вечният въпрос, който няма вечен отговор... :-))) какво става със задните колела на кардашиян? растат, но не стареят, а? :-)))
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така и няма да разберем значи.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, ако питате Калин Терзийски, Брадли Купър и останалите са страхливци, лицемери, *** и... какво ли още не, защото не пият, а него пиенето го е направило човек.
2
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пиячката убива много по-сигурно и бързо отколкото наркотиците.Е не хероин разбира се.След 10 години пиене почва цирозата.След още 6-7 започва да става необратимо.След още 5 са камбаните.Чашка-две на ден са достатъчни.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз нямам проблеми с алкохола, той има проблем с мен. Затова всеки ден удрям по няколко негови чашки, като целта е да го респектирам.