Звездни деца от сурогатни майки. Чии са те?

Кой избра този метод за наследници, използвайки "утроба под наем"
13 яну 2019 22:46, Теодора Драгоева
9
Звездни деца от сурогатни майки. Чии са те?
Снимка: Instagram

В Холивуд става все по-модерно звездите да се сдобиват с наследници, използвайки "утроба под наем" или т.нар. сурогатна майка.

Последните, които обявиха че ще имат син, използвайки този метод са Ким Кардашиян и Кание Уест. Риалити звездата роди първите си две деца - Норт и Сейнт, но след като изкара две трудни бременности реши да използва майки под наем да износят другите ѝ две деца.

В началото на миналата година Кание и Ким се сдобиха с втората си дъщеря - Чикаго, която беше родена от "утроба под наем", а тази година двамата ще имат и още едно момченце, като този път друга жена ще износи бебето.

Сред звездите има много хомосексуалисти, за които сурогатното майчинство е единственият вариант да си имат биологични деца.

Пример за това са Елтън Джон (той и съпругът му имат двама сина, родени по този начин), Нийл Патрик Харис, който има момче и момиче и Рики Мартин, който има синове-близнаци, а наскоро се сдоби и с дъщеря.

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои други звезди заложиха на сурогатното майчинство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
нормално преди 5 години
черни се радват на бели деца
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Апа ние тука си рупаме сурогатни cвинки и пoлyмъртви кpaви.
5
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да вметна, че утроба под наем е форма на дива капиталистическа експлоатация, при лошия комунизъм това не се допускаше.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Не знам как да използвам информацията от тази изключително важна новина"---Знам, че не си "***", затова,Ако си момче премести си го; ако си момиче вържи си черна панделка на метлата. :)Така си казвахме навремето, щото ние, момичетата нямахме какво да местим :)
3
2
 
9
 
! Отговори
Русия преди 5 години
Много ни беше важно.
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, инвитро, сурогатни майки, ***, цветни "звезди"... опитите продължават.Постигнахме (и утвърдихме юридически) трети пол, сега "учените" работят и върху утвърждаване и на четвърти. Вероятно до ПЪЛНО ИЗТРЕБВАНЕ на БЯЛАТА РАСА...
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как да използвам информацията от тази изключително важна новина