Круиз, три бона на калпак, вятър в косите и Веско Маринов в ушите!

Изпълнителят ще бъде звезда на патриотична морска обиколка
Обновена: 28 фев 2020 14:16 | 14 яну 2019 12:15, Александър Попов
76
Круиз, три бона на калпак, вятър в косите и Веско Маринов в ушите!
Веско ще бъде звездата на патриотичния круиз. Снимка: Булфото, архив

Между 2500 и 3000 лева ще излезе на желаещите да поемат на морски круиз в Деня на независимостта - 22 септември. В цената е включена и музикална програма, в която ще блесне любимецът на родната сцена Веселин Маринов. Той ще препоти пътуващите с хитовете си на луксозния лайнер "Коста Диадема".

2465 лв. ще струва удоволствието да вдигате наздравици на фона на "Горчиво вино", а според местоположението на каютата цената може да стигне и до 3055 лв. за човек в двойна стая. Тези цени са само до края на януари, след което ще скочат с още 200-300 лева.

Пътешествието по вода ще е с български привкус и има претенции за най-патриотичното круизно събитие за 2019-та, твърдят идеолозите на пътешествието - Българска Круизна Асоциация, цитирани от "Монитор". Затова има и специално име "Пиратите на България".

За парите си на борда, освен Веско Маринов, туристите ще получат всяка вечер шоу програми с българска тематика и акцент на фолклорните изпълнители в различни барове и локали на кораба, а на финала ще бъде организирана специална българска гала вечер. Освен с доста солената сума, с която трябва да се бръкне туриста за патриотичното пътешествие със звезда Веско Маринов, той трябва трябва да си освободи и дните между 19 и 27 септември.

В пакета са включени 7 нощувки на борда и една – в тризвезден хотел в центъра на Рим, откъдето стартира приключението. Летищните трансфери, както и самолетните билети с 23-килограмов чекиран багаж на „Алиталия“ също са в цената. Храненето на борда е на база пълен пансион с включени вода, кафе и чай, а всички български вечери ще са безплатни. Екскурзиите на суша, където акостира кораба, обаче се плащат допълнително и вървят между 80 и 130 лв. на човек с предварително записване от България.

"Коста Диадема" трябва да акостира по програма в Савона, Марсилия, Барселона, Палма де Майорка и Каляри на остров Сардиния, където туристите ще имат възможност за целодневен отдих на суша. Капацитетът му е от почти 5000 пасажери и 1862 каюти. На борда има още спа център, 8 джакузита, 3 басейна, единият със стъклен покрив,театър с шоу програми, казино, шопинг галерия, фото център, библиотека, 4 D кино, спортно игрище, детски клуб, слънчева тераса с шезлонги, фитнес център, безжичен интернет.

Веско Маринов, който всяка година пълни читалища и зали из България, това ще бъде първата изява на толкова голям кораб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: круизВеселин Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еее, не!
44
3
 
34
 
! Отговори
Евала преди 5 години
И аз за Весо си давам всичките лихвоточки.
43
5
 
33
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Аз за Веселин Маринов бих дал и 10 бона и бонова книжка.
42
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не харесвам тази музика но и не се подигравам на Веско. Според мен той един изключително успял бизнесмен. Малко са хитреците които успяват така ефективно да експлоатират цели прослойки от населението. Десетки хиляди хора всяка година плащат стотици левове за да му слушат песните. При концертите на живо когато Веско обикаля всяка година из България цените на билетите за първите редове достигат до над 300 лева.
41
8
 
24
 
! Отговори
мерси преди 5 години
Господ здраве да ви дава, че ме предупредихте! Гарантирам, че много пасажери, като разберат за изненадата на място, ще се хвърлят в морето... моля осигурете спасителни жилетки.
40
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, такова ни е нивото.Няма на кой да се сърдим.Тук звезди са Веско, Шабан Шаулич, Преслава, Весна и др.В лошия Запад звезди са Стоунс, Елтън Джон, Адел и др.Въпрос на манталитет, а от там и въпрос на общество, държава и др.
39
5
 
39
 
! Отговори
Втрещен преди 5 години
4 000 лева за круиз с Веско Маринов? Що за д_ив с_еляндур трябва да съм ?! А, може би натрупал нещо от държавни субсидии ....
38
2
 
57
 
! Отговори
весо преди 5 години
Няма се бъзикате с бат Весо еййй! Тва е единствения чиляк в тая страна дет си изкарва парите с пот на челото!!!
37
2
 
41
 
! Отговори
Тъжнин Маринов преди 5 години
Българин стана шампион по хвърляне на диск!!! Дискът е на Веско Маринов!
36
17
 
21
 
! Отговори
Аз , Аз преди 5 години
Плют и обидждан, но е включен в програмата и всичко ще се продаде от билетите.Това става й с концертите му, продава не за една , а за две дати.Плюйте и албумите му,но не забравяте ,че в Пайнер правят и нови тиражи на албумите му-на нови и стари.Плюйте го, но Ефект 0.Човека си е много добре.Аз ще се подменя на злонарията ви!
35
2
 
31
 
! Отговори
логика и чудо преди 5 години
Ако имам 4 бона за почивка извън бг-то ще се кача на кораб с българска програма и В.Маринов?!Сякаш тук не можеш да си го пуснеш, че трябва да се изръсиш и с пари.Почивката е да разтовариш от действителността, не да се обгърщаш с нея макар и на друго място.
34
5
 
28
 
! Отговори
Тъжнин Маринов преди 5 години
- Пено, чу ли, Веско Маринов тоз месец има четири концерта?- Ужас! Ми той направо ши съ обезводни, миличкият!
33
1
 
26
 
! Отговори
Малко известен факт преди 5 години
Когато е на сцената Веско Маринов не се поти! Той просто плаче с цялото си тяло.
32
4
 
30
 
! Отговори
Тъжнин Маринов преди 5 години
Концертите на Веселин Маринов били чудодейни, един инвалид станал и си заминал.
31
6
 
29
 
! Отговори
Стъжнин Маринов преди 5 години
Бях си оставил 2 билета за концерт на Веско Маринов на таблото на колата. Нощеска някакъв *** ми е счупил предното стъкло и е оставил още 4!
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веселин Маринов продаде в Перник 3 диска от новия си албум.Които той самият дойде да си купи.
29
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2500-3000 лева това са джобни пари за ГЕРБ-ерите които са фенове на Веско. Със сигурност много хора ще отидат да се забавляват.Да му мислят бедните чеверни пенсиори които още разчитат на БСП да лобира за тях и да им се отпуснат по 100 лева за празниците и да ги нахранят с по 2 безплатни кебабчета като отидат лятото на Бузлуджа.
28
4
 
27
 
! Отговори
Тъжнин Маринов преди 5 години
Вчера Веселин Маринов е нападнал човек в парка и му изпял новата си песен
27
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
добре че ме предупредихте, че Потния щял да дере гърло на тоя круиз, да знам да не си правим резервации
26
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма антиреклама си направи като се снима как пее с Цветанов! Цветанов е най-мразения човек в България!