Круиз, три бона на калпак, вятър в косите и Веско Маринов в ушите!

Изпълнителят ще бъде звезда на патриотична морска обиколка
Обновена: 28 фев 2020 14:16 | 14 яну 2019 12:15, Александър Попов
76
Круиз, три бона на калпак, вятър в косите и Веско Маринов в ушите!
Веско ще бъде звездата на патриотичния круиз. Снимка: Булфото, архив

Между 2500 и 3000 лева ще излезе на желаещите да поемат на морски круиз в Деня на независимостта - 22 септември. В цената е включена и музикална програма, в която ще блесне любимецът на родната сцена Веселин Маринов. Той ще препоти пътуващите с хитовете си на луксозния лайнер "Коста Диадема".

2465 лв. ще струва удоволствието да вдигате наздравици на фона на "Горчиво вино", а според местоположението на каютата цената може да стигне и до 3055 лв. за човек в двойна стая. Тези цени са само до края на януари, след което ще скочат с още 200-300 лева.

Пътешествието по вода ще е с български привкус и има претенции за най-патриотичното круизно събитие за 2019-та, твърдят идеолозите на пътешествието - Българска Круизна Асоциация, цитирани от "Монитор". Затова има и специално име "Пиратите на България".

За парите си на борда, освен Веско Маринов, туристите ще получат всяка вечер шоу програми с българска тематика и акцент на фолклорните изпълнители в различни барове и локали на кораба, а на финала ще бъде организирана специална българска гала вечер. Освен с доста солената сума, с която трябва да се бръкне туриста за патриотичното пътешествие със звезда Веско Маринов, той трябва трябва да си освободи и дните между 19 и 27 септември.

В пакета са включени 7 нощувки на борда и една – в тризвезден хотел в центъра на Рим, откъдето стартира приключението. Летищните трансфери, както и самолетните билети с 23-килограмов чекиран багаж на „Алиталия“ също са в цената. Храненето на борда е на база пълен пансион с включени вода, кафе и чай, а всички български вечери ще са безплатни. Екскурзиите на суша, където акостира кораба, обаче се плащат допълнително и вървят между 80 и 130 лв. на човек с предварително записване от България.

"Коста Диадема" трябва да акостира по програма в Савона, Марсилия, Барселона, Палма де Майорка и Каляри на остров Сардиния, където туристите ще имат възможност за целодневен отдих на суша. Капацитетът му е от почти 5000 пасажери и 1862 каюти. На борда има още спа център, 8 джакузита, 3 басейна, единият със стъклен покрив,театър с шоу програми, казино, шопинг галерия, фото център, библиотека, 4 D кино, спортно игрище, детски клуб, слънчева тераса с шезлонги, фитнес център, безжичен интернет.

Веско Маринов, който всяка година пълни читалища и зали из България, това ще бъде първата изява на толкова голям кораб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: круизВеселин Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха, Веско Изтормозляка - любимецът на Цветанов и на всички герберази.Няма такава порнография. Честно.
4
2
 
31
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Вие му се подигравате (признавам и аз ..), но човека се урежда добре. И си вади чудни парички със стари шлагери. Въпреки всичко е търсен ... Евала.
3
3
 
21
 
! Отговори
2 в 1 преди 5 години
Хем мяташ салфетки, хем после певеца може да си забърше подмишките с тях.Уин-уин отсекъде!
2
4
 
10
 
! Отговори
джонко преди 5 години
Ще там 3 бончета да слуша, червено вино. пуснете ми и един турски сериал после на видео стена- кво ви става
1
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такава пpocтотия!