Меган призна в кой месец е, полът е изненада

Херцогинята разказа подробности пред фенове
15 яну 2019 20:35, Иванка Гъркова
11
Меган призна в кой месец е, полът е изненада
Reuters

Меган Маркъл е в шестия месец. Информацията потвърди самата тя по време на официално посещение в Бъркънхед. 

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха с техни фенове. След като 9-годишно момиченце попитало съпругата на принц Хари дали ще има момче или момиче, тя решила да разкрие малко подробности около бременността си.
 
„Меган дойде до мен и ме попита на колко години съм и къде уча. Видях ясно коремчето ѝ и я попитах какъв ще бъде полът на бебето, а тя ми отговори: „Ние не знаем дали ще е момче или момиче, пазим това за изненада“, обясни 9-годишната Кити Дъдли пред сп. „People“.
 
Меган само е уточнила пред момиченцето, че очаква бебето да се роди през април.
 
От друга страна 92-годишната Дороти Паркър, дошла да се срещне с кралските особи, коментира, че Меган се е спряла, за да я поздрави и ѝ обяснила, че в момента се чувства в отлично здраве.
 
Както вече писахме, според кралския протокол, Хари и Меган нямат право да знаят пола на бебето. Той ще им бъде съобщен малко преди да започне самото раждане.
 
Междувременно продължават спекулациите, че отношенията между Меган и Кейт не са цветущи. Според британски медии, херцогинята на Съсекс не е уважила чаеното парти на етърва си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Джендъриада преди 5 години
Полът е трети, модерен, самоволно избран.
8
1
 
13
 
! Отговори
Навремето лейди Ди преди 5 години
беше ослепителна в един тоалет в същата необичайна цветова комбинация - лилаво и червено. Но онзи тоалет беше от коприна и бялата, руса Даяна го облече при посещението си в Индия - на фона на тамошния слънчев, екзотичен пейзаж. После целият моден свят коментира това находчиво нейно решение.А днес тъмно-матовата Мегън е навлякла дебели зимни дрехи в същите два цвята и то на фона на сивия, дъждовно-снежен английски пейзаж. И светлокафява чанта???Няма ли си консултанти за облеклото, бе?
7
2
 
10
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Хари кой е бащата?
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До голем смех"Сега ако каже и кой е бащата..."---"Както вече писахме, според кралския протокол, Хари няма право да знае кой ще е бащата. Той ще му бъде съобщен малко преди да започне самото раждане." ")
5
0
 
4
 
! Отговори
може да потрети преди 5 години
нещо м/у леZбиец и пеDераска
4
2
 
10
 
! Отговори
I'm преди 5 години
Само наистина да не се окаже изненада пола на детето...в тия модерни времена, не е ясно точно от трите пола кой ще дойде...
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо все се държи за корема, от кого е бременна?
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е Меган?
1
4
 
14
 
! Отговори
голем смех преди 5 години
Сега ако каже и кой е бащата...