Джъстин и Хейли вдигат сватба в края на февруари

Тя ще е веднага след рождения ден на певеца
16 яну 2019 22:28, Иванка Гъркова
10
Джъстин и Хейли вдигат сватба в края на февруари
Instagram

Четири месеца след като сключиха граждански брак и станаха семейство Бийбър, Джъстин и Хейли избраха дата за сватбата. Тя ще бъде на 28 февруари и подготовката за нея тече с пълна сила.

Според информация на Hollywoodlife, двойката вече е изпратила покани за щастливото събитие. В нея не е упоменато мястото, но по този начин те искат да знаят предварително колко горе-долу гости да очакват.
 
Датата за сватбата не е случайна – един ден преди рождения ден на певеца и пет месеца и половина откакто подписа с Хейли Болдуин.
 
Изпълнителят, любим на много тийнейджърки, е ангажирал личния си диджей Тей Джеймс, с който ходи по участия, както и група танцьори.
 
Идеята е сватбата да бъде в по-тесен кръг, със семействата на двамата и техните най-добри приятели. Подробностите ще бъдат съобщени на гостите в последния момент, коментира близък на Джъстин Бийбър.
 
Както вече писахме, изпълнителят и моделът се сгодиха през юли, а само месец по-късно подписаха и в началото криеха за гражданския брак. Джъстин предложи на Хейли по време на романтично пътуване до Бахамските острови и оттогава двамата са неразделни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
9
 
! Отговори
Един преди 5 години
На сватбата ще пее Миле Китич. Решили са, че поне веднъж в живота си е редно да слушат класна музика от изпълнител със стил.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Субкултурата беше поносима все пак, това вече кърти мивки с поглед.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая нямаше да го погледне тоя ако нямаше пари и двамата татуирани са ***
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоз къф е?
1
0
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Тази новина осмисли денят, не направо седмицата, не - месецът, ако не и годината на всички местещи го в България! Нека дружно го изместим!