По стъпките на Даяна: Меган – необичайно цветна!

Херцогинята се появи с дрехи в пурпурно-лилаво и яркочервено
16 яну 2019 17:45, Теодора Драгоева
30
По стъпките на Даяна: Меган – необичайно цветна!
Reuters

Меган Маркъл отдаде почит на любимата смела цветова палитра на покойната си свекърва – принцеса Даяна.

По време на един от последните си официални ангажименти херцогинята на Съсекс избра да облече дрехи в необичайно цветово съчетание – пурпурно-лилаво и яркочервено.
 
Пищната цветова комбинация беше една от любимите на покойната майка на принцовете Хари и Уилям.
 
Меган, от своя страна, е известна с любовта си към едноцветните дрехи в по-ненатрапчиви нюанси, затова тя изненада модните експерти с този ансамбъл, с който се появи в понеделник.
 
37-годишната бременна съпруга на принц Хари носеше червено палто от камилска вълна на канадската марка Sentaler, червени обувки на висок ток и лилава рокля на Aritizia.
 
Принцесата на Уелс за пръв път се появи с тези екзотични цветове по време на държавна вечеря в Тайланд през 1988 г.
 
След това тя носеше този ансамбъл и за една от най-емблематичните си фотосесии пред Тадж Махал през 1992 г. (на снимката долу)
 
Изглежда, че Меган е вдъхновена от любовта на свекърва си към ярките тонове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"37-годишната бременна съпруга на принц Хари носеше червено палто от камилска вълна"---Вълната е от сегашната й свекърва Херцогинята на Корнуол, КАМИЛА Паркър-Боулз. (Мащехата на Хари). :)
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НепознатаНа Дяна тази цветова комбинация стоеше добре. Първо, защото е бяла и руса; второ, защото тоалетите, издържани в тези цветове бяха от фини, копринени платове;трето, Даяна използваше това цветосъчетание в екзотични, слънчеви страни - там пейзажът е друг. Даяна държеше сметка на това, как ще се откроява на фона на природата и специфичните сгради.А Мегън е навлякла дебели вълнени дрехи в мрачен зимен английски ден и не е помислила как стоят тези цветове на ***, но бледа жена.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, Меган уверено върви по стъпките на Даяна... към отвъдното. Баба лизи ще се погрижи за подробностите!
20
10
 
4
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
Не виждам защо трябва в лошите неща да подражава на Даяна. Това съчетание е явна безвкусица.
19
0
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Меган да гледа да не стане - необичано цвете - като Даяна накрая, че ще я пречукат набързо и нея в някой тунел...
18
0
 
4
 
! Отговори
до 1997 преди 5 години
Без да съм специалист по автомобилни катастрофи: висока скорост.Пробвай да се натресеш някъде със 200 км/ч, каквато и да е колата, на която и седалка да си, а и с колан да си, няма спасение.
17
0
 
3
 
! Отговори
Sherlock преди 5 години
(на снимката долу)....???
16
0
 
5
 
! Отговори
1997 преди 5 години
Казуистика има във всички сфери на живота, само че:-умират и двамата пътници на задната седалка- умрелите са ВИПове, което предполага повишени мерки за сигурност и високопрофесионален шофьор-принцесата е в лоши отношения с кралското семейство от години-гаджето й е, меко казано, лош дипломатически избор- Даяна е по-млада, по-хубава и по-популярна от кралицатаТия англичани си пи-ка-ха на доброто име през 1997. Всичките до един.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Айде някой експерт по автомобилните катастрофи да ми обясни как се умира на задната седалка на Мерцедес в центъра на Париж."Aйде някой да ми обясни как се умира ако скоча с парашут, ама без парашут, ама съм си сложил предпазния колан от колата...Много просто... когато кола се движи с висока скорост, човек дори и на задната седалка да е, може да се нарани по някаква причина и да умре. Хора умират и от един по-силен плесник през бузата.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1997МИ 5 и МИ 6 са подслушвали Даяна. Часове преди смърта си тя е намекнала по телефона на Доди ал Файед, че очакват наследник. Няколко часа по-късно принцесата на Уелс загива в изфабрикувана от МИ 5 и МИ 6 катастрофа.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това е огромна грешка на мъжете да правят избраницата си по подобие на майка им."1-ви случай (ако си мъж): Toва, че на някои хора майка им е лека жена, не значи, че на всички хора майка им е такава.2-ри случай (ако си жена): 2.1: Може би си гадна женка, която обвинява другите за собствените си неуспехи.2.2: Не ти е виновна свекървата, като си го взимала тоя мъж, къде си гледала?2.3: Тук копираме 1-ви случай.
12
0
 
6
 
! Отговори
от 12 преди 5 години
Забравих - поздравявам цялото "кралско семейство" с "God save the Queen" на Sex Pistols.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е огромна грешка на мъжете да правят избраницата си по подобие на майка им.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време клетата Даяна й видяха сметката, защото ходела с май-муна. Пък гледам, че вече и се женята за тях. Много прогресивно и демократично!:)))А ако това момиче е тръгнало по стъпките на мъртвата си свекърва, вместо тоалети да си избере ковчег.Но може и да извади късмет и някой да се разприказва,за това как е Д.О.У.Б.И.Т.А Даяна.Аз сто години съм се возил на съветски брак-ми и съм жив. А в Мерцедес?:) Кого лъжете?
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През последните 90-100 години това "кралско семейство" не прави нищо друго, освен да разхожда дрехи, а за това плаща данъкоплатецът. Но ЕС им е виновен, че им взимал пари. И тия са били империя, без думи...
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tя и на кожа е цветна, ама кво да кажем...
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПъзелОбединено, обединено...колко да е обединено :)
6
2
 
6
 
! Отговори
Пъзел преди 5 години
Онази катастрофира, тази сега сигурно ще е с Новичок и Путин ще е виновен! Нали сега така е модерно в обединеното кралство.
5
0
 
10
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Стъпките на Даяна водят към един тунел в Париж....
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тази Меган на колко годинки е започнала да ходи с този тоалет по държавни приеми - 1988 г. Сега май сме 2019 г. Не и ли е малко омалял?