Бившите съпрузи, които отглеждат децата си заедно

Гуинет Полтроу и Крис Мартин имат син и дъщеря
Обновена: 19 яну 2019 10:54 | 19 яну 2019 10:54, Теодора Драгоева
12
Бившите съпрузи, които отглеждат децата си заедно
Instagram

Не всички разводи в Холивуд са драматични и скандални. В света на известните е пълно с двойки, които продължават да таят привързаност помежду си, в името на това да отгледат децата си заедно въпреки раздялата. 

Тези знаменитости са пример за това, че двама души трябва да загърбят различията си, за да могат да бъдат добри родители и след като се разделят.
 
Една от тези двойки са бившите съпрузи Гуинет Полтроу и Крис Мартин. Те се разведоха „по приятелски“, а Гуинет дори вече се омъжи повторно, но продължава да е супер близка с бащата на сина и дъщеря си.
 
По-интересното е, че Полтроу и новият ѝ мъж Брад Фалчък, поканиха Крис и неговата приятелка – актрисата Дакота Джонсън на медения си месец на Малдивите, на който са били и децата на Гуен и Крис – Епъл и Моузес Мартин.
 
Съвместното родителство може да бъде трудно начинание след развода, но изглежда в развлекателната индустрия има ексдвойки, които са намерили формулата за успех.
 
Вижте в галерията на Tialoto.bg кои други ексдвойки сред известните продължават да са в отлични отношения в името на децата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако още един български плиткоумник ми спомене колко били морални на запад ще експлоадирам. Как може да сте толкова незапознати и неориентирани в съвременния свят?
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На запад, та на запад... На запад си водят децата на църква за да намажат поповете им пръчките, ако не сте чули. На запад е масова практика да си щракат децата. В северна Европа дори има педофилски партии в някои държави. Имат традиции, за които не говорят. Има издадени МНОГО книги за това. С актова фотография с деца. Видях такава от една скандинавска държава 80 - те години. Бях дете. Показа ми я приятел, на който баща му свиреше в състав, свирещ в скандинавските страни. Голяма, цветна и луксозн
9
5
 
6
 
! Отговори
123 преди 5 години
Най-добре би било да си останат заедно, но все пак подобно стечение е за предпочитане спрямо изверзиите (пребивания, осакатявания, убийства, самоубийства) дето ги правят нашите льохмани.
8
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Балканският манталитет не приема подобни отношения но на запад не само вип но и обикновените хора, често се разбират добре помежду си, гледат да са близо един до друг, дори когато имат нови партньори, не е изключение да отпразнуват Коледа заедно дори и да поканят и дядовците с бабите заедно! Това няма нищо общо с джендърствъото а с факта че, първо си човек, имаш деца, а чак после си мъж или жена.
7
10
 
13
 
! Отговори
Ким преди 5 години
Разведените не трябва нито да използват децата си за отмъщение, но и не трябва да са заедно, за да ги гледат. Това е още по-тъпо. Трябва да си живеят отделно и понякога детето да ходи при бащата и това е.
6
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И после що се изджендърастяхрястяли младите
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писна ми от тая и нейните драми. Децата й Епъл и Моузес. Но комент.
4
2
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Явно ще си разменят и новите партньори.
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае каква oргия правят ама така ще кажат.
2
7
 
34
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Да поканиш бившият си мъж,на меденият месец с новия, а и децата си е малко извратено.Все пак това не е шоу ,,Айде тате да си ходим,мама отива да си ляга с чичкото?!?!Как ви се струва?
1
0
 
22
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
В живота не винаги нещата са черно-бели, както няма ВНЛ така не трябва да има и крайности при раздялата.