Гротеска или бизнес нюх: Гърди на кредит, този път от мама

Кристин Каменова с нетърпение очаквала новите си импланти
Обновена: 24 яну 2019 12:30 | 24 яну 2019 12:30, Александър Попов
193

Кристин Каменова нашумя в шоу средите, но не с някакво постижение или талант, а заради факта, че изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай.

Явно концепцията трансформация в гръдната област с помощ от банките е претърпяла развитие. Блондинката е решила отново да увеличи сантиметрите, като този път ще смени имплантите си с почти двойно по-големи.

"Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна", заяви Каменова пред Bulgaria ON AIR и допълни, че чака новите си гърди с голямо нетърпение и брои всеки оставащ ден.

"Аз ги имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 кубика силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки", допълни гостът на "България сутрин"

Каменова обясни, че е завършила интериорен дизайн в Париж по искане на своята майка, но не това работи в момента. Сега моделката се занимава със снимки на онлайн предаване.

"Темата на предаването е предизвикателна - градски принцеси, които показват как живеят на село", завърши тя. Каменова е убедена, че гърдите й помагат да рекламира и дейността си. Но самата Кристин не можа да обясни колко печели на месец и добави, че й помагат майка й и нейният приятел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
67
 
! Отговори
V преди 5 години
Мозъчните хирурзи умират от глад ,а пластичните станаха милионери .Що никой не ще мозък ???
54
2
 
39
 
! Отговори
Гостенин преди 5 години
Нормално ли е да ги популизирате такива?
53
0
 
8
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Сега вече разбирам защо един известен руснак казва - "Грудь вперед,даже если ее нет"
52
1
 
27
 
! Отговори
Нещо преди 5 години
бизнеса не върви май щом мама още ни храни и издържа. Освен ако мама не си изкарва парите с 1000 кубика напред и детето да е тръгнало по нейните стъпки.
51
2
 
51
 
! Отговори
А преди 5 години
Младото поколение гледат и подражават на такива "модели" и си мислят че това е начина да си успяла жена и да се харесаш на мъжете.Една позната искаше да си прави подобни интервенции и й казах че е луда,а тя ми каза че явно на мен не ми харесват,на другите мъже им харесвали. Сигурен съм че почти няма мъже които това да им харесва,защото си е отблъскващо пластмасово и изкуствено,но мнението на младите дами за съжаление е силно повлияно от всичките кифли ,златотърсачки и там подобни.
50
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде,пак в Дубай върви на екскур зиика!!!!!
49
2
 
25
 
! Отговори
КЛОЗЕТНИЯТ ИМПЕРАТОР преди 5 години
ТОВА Е МОЯТА ЦАРИЦА!!!
48
1
 
30
 
! Отговори
sdfhksd преди 5 години
на това нещо речникът му се състои от 6-7 думи О.о
47
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е реклама на госпожицата.Сега като се наредят кандидатите и ще се изплати заема набързо ,като предишния.Ама тя вина няма.,който налапа въдицата той е шарана
46
2
 
28
 
! Отговори
Шишо Б. преди 5 години
Ще повърна.
45
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналистите и теле-водещите да си изкарвате парите като се гаврят с хората, и то умишлено. Еми пpocто е детето, такова е сега, вие ли ще го съдите - това са ценностите на демокрацията, и поне тя се опитва да прави нещо, старае се да даде от себе си това което иска демокрацията от нея, а журналистите се възползват и са я изкарали сеир да си правят и пари да печелят от това, като че ли няма други новини и събития по света.
44
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
до тук стигнахме - високи идеали и цели, не се учудвайте, че поколението е това, което е
43
4
 
23
 
! Отговори
granik преди 5 години
В началото на кариерата си всички чалга певачки изглеждаха , така като тази тарталета, дебели, мазни,пухкави и с село-винтидж излъчване. После ,като започнат професионално да работят с тях ,разни специалисти, започват да ги превръщат в модни икони и стилна визия. Така ,че тази просто е на кота нула сега.
42
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде,да кажем,че момичето се е подвело по модата.Ами тези които дават този заем за гърди акъл имат ли.За бизнес не дават,а за гърди дават.Какво е това нещо?????
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И мен не ми харесва тази мода, а идеята за животозастрашаващи операции и импланти без причина ме ужасява. Но не мога да съдя и обиждам други хора за това какво правят със собственото си тяло и как си живеят живота. За да потънеш в дългове, да търпиш страшни болки и да поемеш такъв здравословен и естетически риск, поривът трябва да е много силен и той не идва от хубаво. Нещо в изискванията и идеалите на обществото е сбъркано.
40
1
 
23
 
! Отговори
ай въй преди 5 години
Лелееее тая колко се е обезобразила у фейса не е истина!
39
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалшиваааааааааа
38
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камъни и чакъл, вместо мозък, са и в главата на тая Каменова!
37
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези ще ги има винаги.Въпросът е, защо им се дава гласност и показност по всички медии?
36
0
 
38
 
! Отговори
ааааааа преди 5 години
била завършила интериорен дизайн в париж.божке ще си прережа вените.къде е тоя невероятен институт в париж.