Гротеска или бизнес нюх: Гърди на кредит, този път от мама

Кристин Каменова с нетърпение очаквала новите си импланти
Обновена: 24 яну 2019 12:30 | 24 яну 2019 12:30, Александър Попов
193

Кристин Каменова нашумя в шоу средите, но не с някакво постижение или талант, а заради факта, че изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай.

Явно концепцията трансформация в гръдната област с помощ от банките е претърпяла развитие. Блондинката е решила отново да увеличи сантиметрите, като този път ще смени имплантите си с почти двойно по-големи.

"Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна", заяви Каменова пред Bulgaria ON AIR и допълни, че чака новите си гърди с голямо нетърпение и брои всеки оставащ ден.

"Аз ги имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 кубика силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки", допълни гостът на "България сутрин"

Каменова обясни, че е завършила интериорен дизайн в Париж по искане на своята майка, но не това работи в момента. Сега моделката се занимава със снимки на онлайн предаване.

"Темата на предаването е предизвикателна - градски принцеси, които показват как живеят на село", завърши тя. Каменова е убедена, че гърдите й помагат да рекламира и дейността си. Но самата Кристин не можа да обясни колко печели на месец и добави, че й помагат майка й и нейният приятел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално изглеждащо момиче да се загрози така граничи с психично заболяване. А още по-притеснително е, че не се намира авторитетен човек в нейното обкръжение, който да ѝ повлияе в друга посока.
34
7
 
4
 
! Отговори
Св до 38 преди 5 години
Да *** от глад - като нямат бизнес нюх! Силикон и кредити - под път и над път, а те увесили носове, учили 1-2 вишу-та и чакат на заплата...
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не може ли да си монтира и тръба
32
2
 
20
 
! Отговори
МОНОБЛОК преди 5 години
Тя прилича на мен.
31
3
 
30
 
! Отговори
Удариме , мамо преди 5 години
Изгледах с изключителене интерес това ценно и много важно интервю.Мисля че за просперитета на българската жена е от изключителна важност да се вслуша в съветите на тази млада, красива и привлекателна дама, защото такъв човек като нея е пример за успех.Накрая бих добавил следното:мили дами карайте вашите родители да теглят кредити за вашият външен вид, защото с него ще успеете това е вашият имидж пред обществото.Успех Българю!!!
30
3
 
34
 
! Отговори
шматка преди 5 години
БожеееНа какво е модел това нещо.За нея ми е ясно-куха.Майката и тя но бащата.Ако аз имам дъщеря и тя ми каже че иска да бъде като тази ще се откажа от нея.Честно.
29
4
 
16
 
! Отговори
Кочоу преди 5 години
С тези мигли може да ми попърха на .....
28
1
 
8
 
! Отговори
АНИ ЛИНГУС преди 5 години
Има някои интересни разработки в областта на квантовата механика и многомерната теория на полето. Интересен изследовател е.
27
2
 
74
 
! Отговори
the Ghost преди 5 години
Добре че от време на време показват такива "модели", че да оценя колко красива жена имам, па макар и да не е модел
26
2
 
29
 
! Отговори
Св до 28 преди 5 години
Нема да може да защити дисертация. Тия стари професори вече не се връзват само на една ... Пари искат - КЕШ.
25
10
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, това е бъдещето на България.Слава на ГЕРБ и лично на другаря Бойко Борисов, че опростачи нацията до неузнаваемост.
24
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МНОГО ФИНО, ИНТЕЛИГЕНТНО И ПРИЯТНО МОМИЧЕ. ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ЗАЩИТАТА НА ДОКТОРСКАТА И ДИСЕРТАЦИЯ.
23
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Pipi..как е възможно да има мъже, които харесват подобно извращение...И аз не я харесвам, но ако ми падне ще я офукам ... с отвращение.
22
4
 
44
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не са виновни децата, а техните родители! Не случайни ще се зарием като народ! Такива жени не могат да продължат рода и по-добре да не се мъчат да го правят.
21
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква майка трябва да си, за да помогнеш на дъщеря си за такова нещо. Тя се е превърнала в плашило.
20
3
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девойки ,Момичета ,Жени ..НИКОГА Не правете Това на себе си !Ужасно е !
19
2
 
27
 
! Отговори
Ей.. преди 5 години
Ей затова сме произлезли от маймуните... Адам, като е видял една такава *** и...
18
2
 
55
 
! Отговори
Елен преди 5 години
Каменова, вземи и мозък да си имплантираш - ще ти направят отстъпка! Може и групово с журналистите, че те горките не знаят какво правят!
17
1
 
36
 
! Отговори
6786е преди 5 години
Да идат при пчеларите , евтиво ще им направят гърди и устни , без операции
16
2
 
65
 
! Отговори
Pipi преди 5 години
ПАЗИ БОЖЕ! Всеки, който го мързи да мисли и да учи в тая държава става или гей гримьор или мутреса. Това момиче няма ли огледало вкъщи? Обезобразила се е. И изобщо как е възможно да има мъже, които харесват подобно извращение?