Гротеска или бизнес нюх: Гърди на кредит, този път от мама

Кристин Каменова с нетърпение очаквала новите си импланти
Обновена: 24 яну 2019 12:30 | 24 яну 2019 12:30, Александър Попов
193

Кристин Каменова нашумя в шоу средите, но не с някакво постижение или талант, а заради факта, че изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай.

Явно концепцията трансформация в гръдната област с помощ от банките е претърпяла развитие. Блондинката е решила отново да увеличи сантиметрите, като този път ще смени имплантите си с почти двойно по-големи.

"Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна", заяви Каменова пред Bulgaria ON AIR и допълни, че чака новите си гърди с голямо нетърпение и брои всеки оставащ ден.

"Аз ги имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 кубика силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки", допълни гостът на "България сутрин"

Каменова обясни, че е завършила интериорен дизайн в Париж по искане на своята майка, но не това работи в момента. Сега моделката се занимава със снимки на онлайн предаване.

"Темата на предаването е предизвикателна - градски принцеси, които показват как живеят на село", завърши тя. Каменова е убедена, че гърдите й помагат да рекламира и дейността си. Но самата Кристин не можа да обясни колко печели на месец и добави, че й помагат майка й и нейният приятел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
56
 
! Отговори
Св преди 5 години
В интерес на истината преди 2-3 години, когато нашумя и изгря за първи път, изглеждаше добре, симпатична - близо до естественото. Сега е като една гротеска с тия джуки и кой знае какви още пластики по лицето и тия мигли... По отношение на инвестицията на майка и - добре се е насочила - там са парите. Ще има добра възвращаемост. Трябва да помислят и за облицоване на използваемата част отвътре с някаква износоустойчива мушама, щото ако се повреди - ще замине и горната инвестиция.
14
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надуваема кукла е по-естетична от този па1РЦАЛ!
13
2
 
51
 
! Отговори
SJ преди 5 години
Кой харесва такива юрдечки?
12
6
 
47
 
! Отговори
яве преди 5 години
Ако се чудите защо си правят такива устни,сякаш са ги жилили ято щършели,вижте какви са устните на женските анимационни герои на дисни.Филмчетата им са направени така,че да въздействат на подсъзнанието,което после се проявява на поведенческо ниво.Не давайте на децата си да гледат филми на дисни,водят до джендерлък.
11
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако все още не ви се е доповръщало, прочетете това:"Любимият й е ливанец. Предлага й брак едва 20 дни след запознанството им. Той плаща и вноската по кредита за пластичната й операция."
10
1
 
42
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Тази , нова *** ли е? Колко взема за час?
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сиси като лубениси.
8
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези маймунски силиконови джуки не прилича на човек в лицето не знам какъв "бизнес нюх" ви гони.
7
3
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От няколко седмици вече съм сигурен, че сме ударили дъното след като в най - гледамото телевизионно време постоянно се върти реклама на фирма за бързи кредити със основен слоган Вземи промоционален кредит за да си платиш сметката за ток
6
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много грозна тая бе.....бacи!
5
0
 
64
 
! Отговори
стига бе преди 5 години
Намирате какви ли не новинки, с които да си запълвате сайта, но не написахте, че предаването на Валя Ахчиева е спряно.
4
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАЗИ ОТ КОЙ ПРОВАНС Е ? ЕЛЕМЕНТАРНА, ПРОСТА , КОМПЛЕКСИРАНА!
3
1
 
81
 
! Отговори
Fil преди 5 години
Благодарим ви за прекрасните примери за човещина и добродетел, с които ни заливате и лека - полека формиране вкуса на поколението, което друго не е видяло!
2
0
 
66
 
! Отговори
Sonq преди 5 години
На нищо не прилича от тези интервенции
1
0
 
70
 
! Отговори
Явор преди 5 години
По-добре да си смени главата тая. Ай само мозъка. Каквото имаш, имай си го. След 10 г. ще съжаляваш, че си пипала там, където природата ти го е дала.