Пеперуди, огледала: Какво паникьосва звездите?

Всеки има слабо място. Вижте какви са страховете им
27 яну 2019 11:30, Петя Славова
7
Пеперуди, огледала: Какво паникьосва звездите?
Снимка: архив, Reuters

Всеки има слабо място. Звездите също. Ето и едни от най-странните фобии на знаменитостите, които ги изкарват извън контрол.

Никол Кидман

Никол Кидман не се притеснява от змии, тарантули и други страховити животинки, които могат да уплашат доста дами. Затова пък нейна слабост се оказват пеперудите. Тези хвърчащи насекоми могат да я доведат до истерия. Както и повечето страхове, така и този идва от детството на актрисата. „В детството ми се връщах от училище и често на портата пред къщата ми кацаше гигантска нощна пеперуда. Налагаше се да се изкача през оградата или да отида до задния двор на къщата, просто за да не мина през портата и да се срещна с това чудовище – каза холивудската красавица в интервю, пише OK Magazine.

Памела Андерсън

Ще ви се стори странно, но Памела Андерсън се плаши да се гледа в огледалата. Причината за странната си фобия звездата не издава. Само в едно интервю тя признава, че силно се бои повече от това да се гледа в огледала от идеята да се види по телевизията. Феновете ѝ недоумяват каква е причината за този страх, при положение, че изглежда така безупречно.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.