Младо гадже подмлади - състари Селин Дион!?

Певицата обаче е загубила значителна част от теглото си
29 яну 2019 22:20, Петя Славова
23
Младо гадже подмлади - състари Селин Дион!?
Reuters

И Селин Дион влезе в списъка със звезди с млади гаджета. Певицата, която загуби съпруга си Рене Анжелил през януари 2016 г вече има нов партньор. Освен неин съпруг, Рене бе и импресарио на изпълнителката на хита от "Титаник" "My Heart Will Go On".

Анжелил почина  на 73-годишна възраст след дълго боледуване. Миналата година пък Дион отбеляза своя 50-годишен юбилей, а близките й не вярваха, че тя отново ще срещне любовта.

Но ето, че се намери мъж, който да покори сърцето й. Новият партньор на звездата е с цели 16 години по-млад от нея. Той е танцьорът Пепе Муньос. Покрай любовта, Дион коренно промени външния си вид.

Тя отслабна до неузнаваемост, като нейните фенове започнаха да се плашат за здравето й. Все повече нейни последователи я съветват да започне да се храни и смятат, че е на ръба на анорексията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
олд преди 5 години
ох, котьооо, ох на дядааа!...
10
0
 
2
 
! Отговори
нормално преди 5 години
До Отрече ли се?Ти какво искаш бе,наивник,да се хвали че я дънят,та чак я изтърбушват ли!?Ако така продължава,тая няма да годиняса!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хм Има една поговорка-Зъб да те боли и ..... да те сърби е страшно, какво ли не прави човек, за да спре болката или сърбежа.
8
8
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Одърте и тая - в категорията на Салма Хайек, Кали Миног, Синди Крофърд, Холи Бери и други такива бабетки.
7
17
 
22
 
! Отговори
Абе преди 5 години
чудя се,какво търсят днешните младежи при тия дърти,*** бабишкери?????
6
2
 
22
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Ако е истина - причината е прозаична.Пепе Мунчов си е намерил "касичка"Куче - касичка ... Дион - касичка ...место се трепе да танцува ... ще и гъделичка климактериума ... па кой знае - може и нещо да му завещае.
5
3
 
33
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Айде, сега и Меркел да си намери некой с 26 години по-млад да и жужи шмундата, по възможност НЕбял, НЕхристиянин и всичко ще си дойде на мястото!
4
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерил се е още един бабойеб освен Макарона... а за Меркел няма ли да се найде някой? За предпочитане сирийски бежанец инженер? Да даде баба светъл пример за мулти култи-то...
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проверете си информацията преди да побликувате!!! Тя каза в интервю, че са само приятели... Ако някой изобщо го интересува...
2
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .......Балетиска на 60 години ли ще става.Виж са *** се за спина просто ме напушва смях -когато беше на 35 и беше *** мъжо и беше дедо и ходеше с ***.Сега накаца черният медец като го закопа дъртия.
1
2
 
10
 
! Отговори
Отрече ли се? преди 5 години
Отрича. Само приятели били.