Да устоиш на изкушенията: Звездите с брак над 20 години!

Вижте кои знаменитости съхраниха връзката си
2 фев 2019 19:05, Петя Славова
9
Да устоиш на изкушенията: Звездите с  брак над 20 години!
Снимка: архив, Reuters

Не е лесно в света на шоубизнеса една връзка да издържи на изкушенията, но ето че има и двойки, които продължават да са заедно повече от 20 години.

Ранди Гербер и Синди Крофорд

Въпреки че медиите често публикуват слухове за развода им, двойката продължава да е заедно и по всичко личи, че в отношенията между Синди и Ранди цари хармония и любов. Те се запознават преди повече от 30 години, когато са били млади и едва стартират кариерите си. Първо ги свързва само приятелство, но след развода си с Ричард Гиър, именно Ранди се оказва човекът, който протяга ръка на Синди. Така приятелството преминава в любов. По-късно Крофорд признава, че Гербер е върнал в живота ѝ това, от което е имала нужда.

"Това бяха първите ми отношения в живота, които са започнали просто с приятелство. Съветвам всяка жена да изпита подобно нещо. Страстта идва и си отива, всеки има своите възходи и падения, но ако двама души ги свързва нещо повече, то това е основата за прекрасните отношения, които всеки търси“, отбелязва моделът, цитирана от OK Magazine. Звездната двойка има 20 години семеен живот и отглеждат две деца.

Вижте кои още звезди имат дългогодишен брак в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бен ***"Е, ако Жена ми е Синди Крауфорд, може пък и аз да не изневерявам."---А, стига, бе! Няма да изневеряваш! :)К'во като е Синди. Да не мислиш, че на тоя Гербер тя не му е писнала? :)
5
0
 
17
 
! Отговори
до 5..... преди 5 години
Може ли под всяка статия да не ни уведомяваш за "мъжът когото обожаваш", затова че е зодия близнак и че говориш без някви безсмислени тълкувания??? Кви са тея "без тълкувания"??? По-добре се прегледай- за всеки случай!
4
9
 
3
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
Е, ако Жена ми е Синди Крауфорд, може пък и аз да не изневерявам...
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да няма разводи, но там където има много пари, винаги има Изневери!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, пък Синди Крофорд си има един доктор с когото рекламират козметика с нейното име ... и неговото "любезно съдействие"... :)P.S. Козметиката е на база екстракт от тикви, ... пардон, пъпеши. :)
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, има и други такива звезди, ама тоя Ранди, нали е с такава фамилия, ГЕРБЕР, та ... на него се пада честта днесбегето да го спомене. :)