Кристина Агилера: Не исках да удрям Пинк, а да я целуна!

Двете звезди имат конфликт от години
8 фев 2019 12:22, Ивета Иванова
9
Кристина Агилера: Не исках да удрям Пинк, а да я целуна!
Снимка: Reuters

Враждата между Кристина Агилера и Пинк явно най-накрая е приключила. През 2001 г. Пинк, Кристина, Лил Ким и Мaя направиха съвместната песен "Lady Marmalade", саундтрак към филма "Мулен Руж". И след това се заговори, че между Пинк и Агилера е избухнал скандал.

През 2017 г.  Пинк посочи, че Кристина е опитала да я удари в нощен клуб. Но Агилера помни нещата по различен начин.
 
"Имам друг спомен за нощта, когато бяхме в клуб и когато играехме на "Шише". Имам любовен спомен. Погледнете нея и погледнете мен, не бих я ударила! Тя може да ме пребие!", коментира Кристина в предването "Andy Cohen's Watch What Happens Live".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Aнтонимен 4 Това е кавър на Лейди Мармелад на Пати Лабеле от 1974
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми дано да съм забравен вече в тоалетната България, особено от бъдещи биволици като тебе и прокажените ви хейтърски манталитети :) Алтайски жени ***!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Кои хора за някакъв приятелски кръг "хора" ли говориш от тея женички дето блеехте по кафенетата докато вървяха жални оплаквашки тийн поп песни в една празна точка и си мислехте трансирано за приятеля си с който сте се запознали миналия петък? Тея хора + тва че ти си го тананикаш означава че не е забравено? Хахаха. Аз ти говоря за външния свят, за общата памет там се брои не в малката ти затворена главица или тези на загубените кокошки от едно време!
4
6
 
5
 
! Отговори
Aнтонимен преди 5 години
До Анонимен 2Факт е, че 18 години по-късно парчето не е забравено и хората още го слушат. Аз един, си го тананикам в момента! А ти...ти най-вероятно вече си забравен :)
3
1
 
12
 
! Отговори
Тончо преди 5 години
Пинк е яка кака - ще ги потроши!
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея шматки как си мислеха че правят история с това скапано парче Lady Marmalade баси надуването беше. Ама той кой ли не се мислеше за историческа личност а те поп певици с пропадняшки и повърхностни текстове чийто песни ще бъдат 100% забравени
1
5
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 1Така е! Прав си :))))