Антония Батинкова се хвали: Свалих 11 кг след раждането

Стегнатият й корем предизвика полемика в социалните мрежи
11 фев 2019 21:16, Иванка Гъркова
38
Антония Батинкова се хвали: Свалих 11 кг след раждането
Facebook
След раждането, Антония Петрова-Батинкова се изгуби от социалните мрежи, но не задълго. Наскоро Мис България 2009 влезе във Facebook, за да се похвали, че е успяла да стопи килограмите, които е натрупала по време на бременността.
 
"Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!!“, написа тя в своя официален профил.
 
Батинкова е качила снимки, на които няма и помен от закръгленото ѝ коремче. По повод своето постижение, тя посъветва майките да раждат по естествен път и да кърмят децата си.
 
Много жени поздравиха Батинкова за перфектната ѝ фигура и я заляха със суперлативи. Намериха се и майки, които се усъмниха в написаното от красавицата.
 
„Хайде, хайде.... всички лицемерки дотук от прочетените коментари!!!! Много добре знаете, че няма как такъв плосък корем да има за 2 седмици. Аз съм раждала също и качих 35 кг, които свалих за 2 месеца. И така да изглежда след 2 седмици, абсолютно няма как да стане... Антония Петрова, нямам нищо против визията ти... поздравления даже, но този стегнат корем нещо не ми се връзва!!!“, скастри я жена под снимките.
 
Антония Петрова роди момченце на 17 януари. По-рано тя и съпругът ѝ съобщиха, че тази дата за поява на първородния им син е избрана неслучайно. По-късно Мис Русия 2012 уточни пред медиите, че не е родила със секцио, а по естествен път.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Гиго преди 5 години
Браво на Тони много похвално - ще излезе първата успяла да свали 11 килограма след раждане! Давай Тони много интересни и поучителни неща пишеш. Явно не ти е скучно даже и с големия бизнесмен Батинков. Чудя се даже как успяваш да намериш време да ни информираш за всичко свързано с твояинтересен живот... БРАВО
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожата беше актуална само една година,далечната 2009,когато си купи титлата Мис България.Вече е нищо и никого не интересува за да я натрапвате.
24
0
 
6
 
! Отговори
Поли преди 5 години
Брей, ама много сте били докачливи! Казах истината и ми изтрихте коментара. Да опитаме пак: каква е причината да навирате в очите на хората тази неприятна, грозна, нарцистична и, очевидно с психически проблеми, жена? Тя ви плаща или вие просто сте дълбоко и непоправимо извратени?
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоца Крокодилска Ботушкова спешно се нуждае от психиатър.
22
0
 
6
 
! Отговори
Бонго преди 5 години
До Анонимен 29Не се е налагало нищо екстремно да гори. Когато качените килограми по време на бременност са 10-12, свалянето им е естествено и бързо. Още с раждането половината падат.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горила е по 3500 калории на ден и е карала само на вода. Толкова ли е чудно, абсолютно е възможно. И то не само камилско има, ами е като кофа станала, но всяка си решава. но мъжът никой не го пита.
20
1
 
8
 
! Отговори
недоумяващ преди 5 години
Тоя мъжа й ще кажеш че жена не е виждал през живота си... То в кварталното кафене да влезеш ще намериш 20 пъти по-хубави от Тоца. Въобще тва руснаците никъв вкус нямат.
19
3
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Камилско копито
18
1
 
12
 
! Отговори
РадиоЕреван отговаря преди 5 години
Яжте, пийте, Бередин черпи!
17
12
 
5
 
! Отговори
Опитен преди 5 години
Който има възможност да секси нераждала жена да не пипа раждала!Повярвайте, има си голяма разлика!
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да напишат как е увиснАла!
15
0
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Сега разбрах,какво предизвиква "полемики в социалните мрежи"...Замалко да си легна неосведомен,ц,ц.Благодаря,че ме просветихте.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като няма с какво да се похвали, така е. Силиконен мозък.
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно от глад изглежда толкова страшна ,сигурна съм ,че ако хапне едно пърче торта ще изглежда много по симпатична.
12
1
 
9
 
! Отговори
Панама пейпърс преди 5 години
Къде са татуирофкити и потника дет пиши гърл пауър ?
11
3
 
27
 
! Отговори
nina преди 5 години
Голям праз.Аз също свалих 10 кила с раздането,толкова и качих циалата бременност,а бебето ми беше 4 кг без 50 грама..Така че ,Батинкова,няма геройство тук,виж как ще си като спреш да кърмиш(ако въобще можеш да кърмиш с всичката пластмаса).
10
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно изобщо не е раждала.Осиновили са си бебе и свга разиграват постановки. Или им го е родила сурогатна майка.
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свалила си,ама си погрознела.Веж си физиономията.Нерде миска,нерде дриска.
8
1
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Батинката понапънал ли я е за да отслабне?
7
2
 
15
 
! Отговори
daria75 преди 5 години
Тази в какви филми се вкарва.Ама то,да се смееш ли или да плачеш!Аман от такива същества, които си мислят, че нормалните хора им вярват.Пък и между другото прилича на извън земно.Хайде моля, бягай от тук!