"Секс, наркотици и хип-хоп" - пиеса за бунта срещу клишетата

Рапър, актьор и режисьор показват какъв е животът у нас
11 фев 2019 22:43, Анисия Иванова
4

Ако всяка епоха има своята музика, която синтезира най-добре емоциите на хората, то можем да твърдим, че след революцията в танците, дрехите и мисленето от средата на 20 век с емблема "рокендрол", краят на миналия век и началото на настоящия минават силно под знака на хип-хоп културата.

Така идва и предаването на щафетата и трансформацията на Ерик Богосян "Секс, наркотици и рокендрол", която преминава в интерактивен спектакъл с хип-хоп участници.

Освен че са млади, те са и нестандартни... и се бунтуват срещу всичко, което изглежда лъскаво, клиширано и общоприето.

Рапърите Стоян Стоянов-Слаш, Христо Христов-Зипо, актьорът и режисьор Станислав Дойнов разказаха пред Bulgaria ON AIR, че всъщност се опитват да покажат живота на хората такъв, какъвто е в действителност у нас.

"Пиесата "Секс, наркотици и хип-хоп" е забавна, но цялостното послание далеч не е такова. Тя е драматична комедия, в която всеки сам може да намери каквото иска", отбеляза режисьорът Станислав Дойнов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, пропуснали са доста в разликите между рок енд рола и хип хопа.Тогава музиката е била средство за бунт, съпротива и борба срещу войните, закостенялото общество и т.н.Хип-хопа, сам по себе си, освен да рекламира изпълнителите си, никакво друго послание не виждам??
1
0
 
7
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Ихааа ...ще показват какъв е животът в България ...щото не знаем какъв е