"Грами" 2019-а: Двойките, които минаха по червения килим

Чакат ли бебе Кайли Дженър и Травис Скот?
12 фев 2019 21:09, Теодора Драгоева
8
"Грами" 2019-а: Двойките, които минаха по червения килим
Reuters

В навечерието на Деня на влюбените, 14 февруари, звездите от шоубизнеса започват да влизат в още по-романтично настроение. Доказателство за това са двойки, които вчера минаха по червения килим на наградите "Грами" 2019-а.

Най-голямо впечатление направи риалити звездата Кайли Дженър, която гледаше с обожание своя любим и баща на едногодишната си дъщеря Сторми – рапъра Травис Скот.
 
Той пък нежно я гушкаше на червения килим, но така че да не скрива авангардния ѝ розов гащеризон, заради който най-малката сестра от клана Дженър-Кардашян понесе доста критики от модните критици.
 
Според слуховете, Кайли и Травис са се сгодили наскоро, но пазят новината в тайна, така както успяха да запазят в тайна и нейната бременност и то цели девет месеца.

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои бяха другите известни влюбени двойки на червения килим по време на наградите „Грами“ 2019-а! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Чудесно, всичко, което е ***, НЕбяло и НЕхристиянско е кандидат за този маскарад на юдейския Нов Световен Ред - Грами, Оскари и т.н. повърнИ, които нито един нормален човек не би трябвало да си причинява унижението да гледа!