Разследват полицай, наредил да се стреля срещу 50 Cent

Служителят на реда твърди, че коментарът му бил шега
Обновена: 19 фев 2019 10:09 | 19 фев 2019 09:50, Красимир Ангелов
10

Вътрешно разследване започна полицията в Ню Йорк заради предполагаема заплаха срещу живота на американския рапър 50 Cent. Висшестоящ служител на реда казал на колегите си, ако видят изпълнителя на улицата, да го застрелят, съобщава Bulgaria ON AIR.

През 2007 година, американският рапър издава песента "Man Down", в която обвинява полицията в заплахи за насилие срещу него. 12 години по-късно текстът му се превръща в истина.

Говорител на полицията в Ню Йорк заяви, че тече вътрешно разследване. А причината - инспектор от районното управление в Бруклин е казал на колегите си да стрелят по рапъра, ако го видят.

Обвиненият Емануел Гонзалес твърди, че коментарът е бил направен на шега. 50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън, обаче не го прие с усмивка.

Разследването е по сигнал на полицаи, присъствали на заплахата. 50 Cent и Гонзалес имат и предишни пререкания. Миналата година инспекторът е подал оплакване за тормоз от страна на рапъра след размяна на остри думи в Twitter, които вече са изтрити от мрежата.

Не е учудващо, че 50 Cent приема заплахата толкова сериозно. През 2000 година нападател го причаква пред къщата на баба му. Рапърър е прострелян девет пъти в ръцете, краката, гърдите и лицето. Оцелява като по чудо, но до ден днешен носи белега на лицето си и промяната в гласа си, която го изстрелва във върховете на световната рап сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Спокойна преди 5 години
Пък Емануел Гонзалес (ченгето-шегаджия) е много американец - чистокръвен направо...пф
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мyмyн-бизнесмен хахаха
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Първите ме няколко албума ги слушам и до днес.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мейстър ЕмонВ момента 50 сент е бизнесмен и отдавна не е гангстер. Бил е гангстрер, но сега не е и ако реши да набие някой то ще трябва да плаща огромно обезщетение.
4
4
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
скоро белите съвсем ще изчезнат от САЩ от ч*рните пак ще викат че са репресирани белите са им длъжни.Помнете ми думата - ще го доживеем това - САЩ до 10-20 г. ще преживеят 2 Гражданска война.
3
1
 
21
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 5 години
Е нали уж е генгста, а реве и се жалва.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама какви туитъри и фейсбуци бе. Стига с тия глупости.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес.бг, никаква цензура няма са го направи по-малко черен. Не знам дали това го съобразявате. Той Майкъл Джексън с милиони не успя да се избели, та един деградирал рапер ли ще успее....