Bad romance: Лейди Гага вече не е сгодена

Певицата свали пръстена
20 фев 2019 22:11, Екип на Tialoto.bg
10
Bad romance: Лейди Гага вече не е сгодена
Снимка: Reuters

Лейди Гага свали годежния си пръстен от доскорошния ѝ любим – холивудския агент Крисчън Карино. За раздялата между двамата се говори от вече няколко седмици, а новината бе потвърдена от говорител на певицата пред сп. People.

Слуховете, че всичко между двойката е приключило се засилиха на церемонията, на която се раздадоха наградите "Грами". Певицата пристигна сама, а на ръката ѝ липсваше годежния пръстен. Гага спечели грамофонче в категорията "Най-добър поп дует/групово изпълнение" с песента от "Роди се звезда" Shallow.
 
Само няколко седмици по-рано тя и Карино бяха заедно на наградите „Златен глобус“, като тогава така и не дадоха признак за проблеми във връзката си.
 
Това не е първият годеж, който изпълнителката разваля. През 2015 г. тя се сгоди за актьора Тейлър Кини след 5-годишна връзка. По-малко от година по-късно обаче двамата се разделиха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гаргата кога стана жена
5
1
 
41
 
! Отговори
Гарголюб преди 5 години
Мила Гага(Имената са ти много, а фамилията нечетима),Пише ти един български юнак, изключително подходящ за съвместен живот с теб.Преди всичко любител заварчик съм и каските ти много ги харесвам;Страшен месар съм и пържолките по теб ме възбуждат гастрономически;Твоето пухкаво тяло пък ме възбужда сексологически;Пееш чудесно, а в мазето имам място за пиано.Предлагам повече да пеем, че моичката(за сега) главно съска;Моля те за бърз отговор, че и Мика Стоичкова е свободна!Поздрави
4
3
 
35
 
! Отговори
краставичар преди 5 години
Eй на, са че ми излезе късмета...само треа си купа каска и очила за оксиженист!
3
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не правете каквито и да е изводи. Безсмислено е. Бедата е там, че и те не знаят какво искат - дето се вика - "няма угодия".
2
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква изненада. Представете си певица преди периода 1950-2019 и си спомняте традиционно къде им е мястото - по баровете, кабаретата в музикантска дионисиева среда където хроата пият и правят разгул.Тогава вече не е такава изненада че "всички се развеждат" ами те са хора запоени от тая среда те освен без да задълбавам - ЕМОУШЪН друго не знаят и не признават
1
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Татуираната певица ги сменя щот търси парите иска ги с пари