Далеч от кралската суета: Меган Маркъл с клин и маратонки

Тя събра най-близките си приятелки в Ню Йорк
21 фев 2019 19:11, Иванка Гъркова
4
Далеч от кралската суета: Меган Маркъл с клин и маратонки
Reuters

В тесен кръг протече бебешкото парти на Меган Маркъл. То се проведе в хотел в Ню Йорк, в който е отседнала херцогинята на Съсекс, а негов основен организатор бе Джесика Мълрони – една от най-близките ѝ приятелки.

На тържеството в чест на първото дете на принц Хари и Меган, са присъствали Амал Клуни, Серина Уилямс, Гейл Кинг и Абигейл Спенсър от сериала "Костюмари". Актрисата Приянка Чопра също е била поканена, но заради ангажимент в Бевърли Хилс се е наложило да откаже.
 
Според американски медии, Амал и Серина са отговаряли за украсата на партито. Заради кралския статут на своята приятелка, те нямат право да споделят снимки от събирането в социалните мрежи.
 
Появата на Меган Маркъл в САЩ предизвика противоречиви коментари. Тъй като във Великобритания не може да направи подобно тържество, е получила позволение да замине за родината си. Въпреки това, тя не отседна при майка си, нито я покани да се присъедини към нея и приятелките ѝ.
 
Междувременно от Двореца в Кенсингтън съобщиха, че пътуването на херцогинята е поето с нейни лични средства. По информация на Daily Mail, 5-дневният престой на Меган в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, като само нощувката в луксозния хотел е поне 75 000 долара на ден.
 
Късно снощи Меган е забелязана да напуска САЩ с частен самолет. По-интересното е, че папараци са я уловили да носи черна шапка на главата, спортен екип в същия цвят и бежово палто отгоре. Освен това тя е била с маратонки. Подобно облекло е нещо, което американката не би си позволила във Великобритания заради кралския протокол.
 
Според експерти, връщайки се на Острова, съпругата на принц Хари ще получи солидна критика от кралицата за "тайното си пътуване".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уф пак глупости-как си представяте да се случи всичко това без разрешение на кралицата-като нямате представа-не пишете ...Нищо в кралския двор не става без нейно съгласие...
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелееее, бабата сега ще я направи на две стотинки...