Меган се върна на Острова след партито в Ню Йорк

Ще отваря с Хари получените подаръци
22 фев 2019 17:45, Петя Славова
13
Меган се върна на Острова след партито в Ню Йорк
Reuters

Телевизионната водеща Гейл Кинг, която е била сред отбраните гости на празника на Меган Маркъл, заради който тя прелетя от Лондон в Ню Йорк, разкри още подробности от събитието. Тя станала гост на сутрешното шоу CBS This Morning.

Така стана ясно, че по време на baby shower херцогинята на Съсекс така и отказала да разопакова подаръците за нейното бебе.
 
Причината била, че тя искала да направи това заедно с принц Хари. По думите на Кинг, всеки гост поднесъл букет, който бил дарен на организацията Repeat Roses. Компанията изпраща цветя в болници, хосписи и други места, където те са необходими и ще донесат радост.
 
Кинг коментира, че това решение съвсем точно отразява какъв човек е тя – „Много мила, щедра и много, много сладка“.
 
Меган покани най-близките си приятели в хотел в Ню Йорк, а Джесика Мълрони бе основен организатор.
 
Сред поканените били Амал Клуни, Серина Уилямс, Гейл Кинг и Абигейл Спенсър от сериала „Костюмари“. Актрисата Приянка Чопра също е била поканена, но не присъствала, заради ангажимент в Бевърли Хилс.
 
От Двореца в Кенсингтън съобщиха, че пътуването на херцогинята е платено с нейни лични средства. По информация на Daily Mail, 5-дневният престой на Меган в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, като само нощувката в луксозния хотел е поне 75 000 долара.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
А Софийския контингент го канят само батки на ергенски партита по бардаците с бандераците
8
0
 
17
 
! Отговори
Меган се върнала?... преди 5 години
След партито? САМОТО парти???Невероятна новина, истинска мегасензация ;)
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да и видя данъчната декларация докато тия още са в евросъюза.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платила е с нейни средства, ама друг път! Колко застаряващи и амортизирани кифли могат да си позволят да прахосат 600 000 долара за един ден?
5
0
 
17
 
! Отговори
коза тревопасна преди 5 години
Тази на всяка снимка се държи за корема, направо ми иде да захапя дулото. И познай как е платила с лични средства, 75 бона хотел на вечер, за нея и охрана, частен самолет и тн. Тя имаше 7 милиона долара преди 1,5 години, с този темп са заминали всички отдавна. И няма проблем бременна да лети, нищо не става в самолет толкова страшно и на много хора им се налага. Стига с бабешките глупости
4
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази жена е подложила бъдещото си дете на преждевременно раждане само заради 1купон?В самолет не пътува бременна жена, ако не е крайно наложително.
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А cpала ли е днес?
2
1
 
29
 
! Отговори
Мая преди 5 години
Това е много важно за България
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз излязох от клозета и си отворих бутилка сливова, но никой не пише за това. А аз за разлика от тая плащам данъци в България и даже съм влязъл в тая гротескна "медия" да им попълня пипълметрията.