Цвят и колорит озари червения килим на "Оскар"-ите

Знаменитости демонстрират лукс и стил
25 фев 2019 17:30, Петя Славова
3
Цвят и колорит озари червения килим на "Оскар"-ите
Снимка: БТА

Тоалети във всички възможни нюанси бяха демонстрирани от звездите, преминали по червения килим на Оскарите, пишат "The New York Times" и "Elle".

Мексиканката от индиански произход Ялица Апарисио, номинирана за главна женска роля за "Рома", беше избрала рокля на Родарте в деликатен ментовозелен нюанс с асиметрична горна част, откриваща едното ѝ рамо.

Реджина Кинг, номинирана за второстепенна роля за "Ако Бийл Стрийт можеше да говори", беше с бяла рокля на Оскар де ла Рента, съчетана с гривна от бяло злато и диаманти и с обеци с диаманти от Chopard.

Номинираната за най-добра главна роля за "Съпругата" Глен Клоуз се появи с царствен златен тоалет с мантия, дело на творческия директор на Каролина Херера – Уес Гордън. Тоалетът е бил шит от 40 души и за него са били използвани 3 милиона стъклени маниста, допълва Асошиейтед прес и БТА.

Марина Де Тавира, номинирана за най-добра поддържаща женска роля за „Рома“, беше в ослепителна червена рокля, впита в горната част и падаща ефирно в долната част. Линда Карделини беше избрала също червен тоалет с леки нотки на розова фуксия, напомнящ кабаретна рокля. Дженифър Хъдсън беше предпочела секси червена рокля на Ели Сааб с пищен орнамент в горната част. Рейчъл Вайс, номинирана за поддържаща роля във "Фаворитката", също се беше спряла на дълга червена рокля, в горната част напомняща на мини пелеринка.

Хелън Мирън беше заложила на ефирно падащ тоалет на Скиапарели, в който преливаха червените, оранжевите, розовите нюанси, напомнящ на различните цветове на бугенвилията. Анджела Басет, звездата от „Черната пантера“, беше в поразяваща розова сатенена рокля, напомняща на пищна опаковка с панделка. На нетипично изглеждащ розов тоалет на Валентино беше заложила и Джема Чан от "Луди богати азиатци".

Мая Рудолф беше избрала странна розова рокля с цветна щампа, напомняща на пердета. Кейси Мъзгрейв беше избрала деликатна рокля с лек розов оттенък на Джанбатиста Вали. Тина Фей беше в кобалтово син тоалет.

Констанс У от "Луди богати азиатци" беше предпочела наситеножълт тюлен тоалет на Версаче. Рокля с деликатен лавандулов нюанс и изчистена линия на Диор, съчетана с бижута на Булгари, беше избрала Чарлийз Терон.

Дженифър Лопес беше в прилепнала сребриста рокля, напомняща броня. На сребристо, но напомнящо фолио, беше заложила Моли Симс. Секси сребриста рокля с дълбока цепка беше избрала и Бри Ларсън. Истински фурор на червения килим предизвика Били Портър.

Още по темата

Многофункционалната звезда съчета мъжки и женски тоалет в едно, дело на Кристиан Сириано. Тоалетът беше издържан в горната част като фрак с папийонка, а в долната като широка рокля от наситеночерно кадифе. Дълга черна тясна рокля с дълбоко деколте беше избрала Алисън Джани.

Най-очакваната по червените килими Лейди Гага, номинирана за най-добра актриса за "Роди се звезда", този път беше избрала драматична черна дълга рокля, разголваща раменете й и разчупена в частта под коленете, съчетана с дълги черни ръкавици, дело на Александър Маккуин.

Тоалетът беше допълнен с изкусен кок и пищни диамантени бижута, сред които колие със 128,54-каратов диамант, известен като Диамантът Тифани, който е бил носен само три пъти на големи прояви за 142 години, уточнява "Elle“. Една от тези прояви е била представяне на филма "Закуска в Тифани“ и диамантът е бил носен тогава от Одри Хепбърн. Пред репортери Лейди Гага каза, че е нервна преди началото на церемонията.

Вижте ги в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Де па ше знавете, "джурна;.ята" , че мЪнисто се пише с Ъ....
2
3
 
5
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
"Цвят" и "колорит" са едно и също нещо. Да ви имам неграмотните ***!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анал либераст преди 5 години
от година на година става все по т***ъпо............изчезват големите актьори и няма никаква сериозна конематография. всяка година гледам все по малко и по малко, като догодина смятам даги пропусна. холивудска боза ама без каймак