Лейди Гага блесна с уникални бижута

Певицата носеше огърлица с огромен диамант
26 фев 2019 22:15, Иванка Гъркова
13
Лейди Гага блесна с уникални бижута
Reuters

Лейди Гага прикова вниманието към себе си за пореден път. Освен с невероятното изпълнение на сцената на Оскарите, където ѝ партнираше Брадли Купър, тя успя да блесне и със своите бижута.

Певицата се появи на официалната церемония с дълга черна рокля на „Alexander McQueen“, съчетана с кожени ръкавици и диамантени бижута. Оказва се, че само колието и струва 30 млн. долара.
 
Украшението на врата на Гага е изработено от Tiffany & Co. То има 128-каратов диамант, който се смята за един от най-големите в света.
 
Огърлицата не само изглежда страхотно, но има и сантиментална стойност. Тя е носена за последно от Одри Хепбърн, която преди 50 години снимала с нея филма „Закуска в Тифани“.
 
Tiffany & Co. обясняват, че въпросният диамант е поставян в различни огърлици през годините. По думите на представители на компанията, той „блести така, сякаш вътре в него гори огън“.
 
Въпреки че не спечели статуетка за най-добра актриса, Лейди Гага си тръгна с „Оскар“ за най-оригинална песен – тази от филма „Роди се звезда“.
 
„Ако имате мечта, не се предавайте! Трябва дисциплина и страст. Не става въпрос колко пъти сте отхвърляни или падали, важно е колко пъти сте се изправяли и сте продължавали да се борите“, каза тя след като взе наградата в ръцете си.
 
По-рано изпълнителката се похвали, че на Златните глобуси е носела специално изработена за нея огърлица. Бижуто също бе дело на Tiffany & Co.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Най-после! Браво на Гаргата. Като не може да блесне с друго, поне да блесне с бижута. Отвратителен глас и "излъчване". И при нея за мъж не се приказва.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велика е!Да е жива и здрава!
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
грозен ***
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лейди Гага не знае, но тя ми спаси живота преди 10 години с песните и музиката си ... Бях много тежко болна и на легло и тогава родителите ми взеха за пръв път лаптоп, а това съвпадна с излизането на албума й The Fame. Песни като Paparazzi, Bad romance (особено Bad romance! )Poker Face и т.н ме накараха да пея и да искам да науча хореографията на танците й. Гледах много нейни концерти и интервюта, а също и flashmоbs от цял свят върху песните й и гласът й имаше някакъв лечебен и релаксиращ ефект върху мен. Ако не беше тя така да ме "дръпне ".към живота, сигурно щях да съм умряла. Така че
4
16
 
6
 
! Отговори
Ганчета преди 5 години
Лейди Гага е мъж, казва е Лейдо Гаг, зашил си е косматите тъжаци вместо тситси
3
4
 
4
 
! Отговори
Капсъзин преди 5 години
Уникално завишени са цените на бижутата,иначе са си направени от метал и минерали.
2
14
 
6
 
! Отговори
Додо преди 5 години
И тя се продадена Луцифер, редовно участва в ритуалите на Бохемиън Груув, където пият кръв и се сношавст с животни.
1
4
 
22
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Абе тия всичките звезди нали все са мн загрижени за природата и негърчетата в Африка. Какво се контят като за последно, че и ни ги прехва;лвате - голямото геройство, че пръскат пари за камъчета и дрънкулки. В гроба си ли ще ги носят?