Марио Дедиванович: Личният гримьор на Ким

Кралят на контурирането има блестяща кариера
Обновена: 4 мар 2019 15:36 | 4 мар 2019 15:35, Екип на Tialoto.bg
7
Марио Дедиванович: Личният гримьор на Ким
Снимка: Instagram

Някога чудили ли сте се кой стои зад многобройните известни визии на Ким Кардашиян? Хората биха предположили, че това е цял екип от гримьори, фризьори и стилисти, към които ние, обикновените хора не можем да се доближим. Истината обаче е, че Ким от десет години насам се доверява главно само на един гримьор, чието име е Марио Дедиванович.

Марио е известен не само като личния гримьор на Ким и отговорен за красотата на цялото семейство Кардашиян, ами и като една от най-активните личности в социалните мрежи. Дедиванович е отгледан в Бронкс, Ню Йорк в семейство на албански емигранти.

От малък неговата любов са гримовете. Първата му работа е в магазин за козметика, като консултант за парфюми. Там клиенти доста често му искали съвет за това какъв цвят червило да изберат и той им помагал, въпреки че не било позволено. Оттам страстта му към грима се увеличава и сам започва да учи техники през свободното си време. След това започва да работи на свободна практика, като най-често гримира модели и журналисти във Фокс Нюз.

Животът му се променя, когато през 2008 година се запознава с Ким и двамата на момента стават най-добри приятели. Оттогава насетне, те са неразделни и собственоръчно променят и създават най-новите тенденции в грима по света. Ако се чудите от къде започна манията по контурирането, отговорът е Марио.

Вижте още за Марио Дедиванович в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
:)))) преди 5 години
Това единствено значи че цялото семейство на Ким е много грозно и имат нужда от фалшификатори на външност за да се явяват пред хората.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
basi homqka
4
1
 
10
 
! Отговори
Чета само заглавието преди 5 години
Ким Чен Ун се гримира??? А стига бе!
3
1
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колега, това е така, защото другарят Кардашиян е назовал щерка си в прослава на Ким Ир Сен.Защо не пишете нищо за личния на Ким (Чен Ун) часовник Casio F-91W?
2
1
 
25
 
! Отговори
Абе преди 5 години
И аз си помислих за Ким Чен Ун.
1
1
 
41
 
! Отговори
Ким? преди 5 години
Като прочетох заглавето си помислих, че това е личният гримьор на Ким Чен Ун :D