Ким пак провокира, тръгна полугола по улиците

На звездата не й пука от хорските погледи
7 мар 2019 22:51, Екип на Tialoto.bg
19
Ким пак провокира, тръгна полугола по улиците
Снимка: Instagram

Тя е модна икона и обича да провокира с визията си. И ето че Ким Кардашян не разочарова и този път, като събра очите на минувачи в Париж, пременена в прозрачен костюм в леопардов принт. Хубавицата не остави нищо на въображението със стайлинга си, който бе от материя на чорапогащник и я покриваше до врата.

"Костюмът" ѝ бе в животински принт и предполагаше липса на бельо. Гърдите и интимните ѝ части бяха покрити с по-плътна материя. За да не измръзне, Кардашян все пак си бе взела палто и шапка.
 
38-годишната звезда за втори път посещава града след обира, който преживя през 2016 г. Тогава трима маскирани мъже нахлуха в дома ѝ и я заплашиха с пистолет, като си тръгнаха с бижута за над 10 млн. евро. Брюнетката бе в пълен шок и веднага събра децата си и се прибра в САЩ.
 
Тя се осмели да посети френската столица едва миналата година през юни, когато бе ВИП-гост на Седмицата на модата в Париж.
 
"Имам толкова много специални спомени в Париж. Надявам се това пътуване да се запълни със още специални спомени, за да си припомня магическите неща, които накараха мен и Кание да се влюбим в града преди време", коментира в собственото си риалити шоу тогава Ким.
 
Допада ли ви провокативният стайлинг на г-жа Уест?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох......, да се разиграе чичко по бельо!
9
1
 
6
 
! Отговори
:)))) преди 5 години
Тази живее само за да се навира в хорските погледи.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая е дебела!Точка!
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе това същество на снимката, не е ли от они, дето обикалят вечерно време по "македония"?
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има я и изцяло гола...тей че. Пък и не е нещо особено.
5
1
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
И нека всички дружно да преместим!!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубавите жени се прехранват от показване,но има и не толкова хубави които го правят но чрез ПиАр,по медии и други начини.Общо взето,ако те показват,или пишат за тебе,значи си известна личност.Без значение с какво,важното е хората да те знаят,и да се интерисуват от личният ти и интимен живот.Всъщност,животът ти е личен/интимен само ,,дефакто'',понежи си платил да го ,,осветлиш'',и после във ,,важни теливизионни интервюта'' се жалваш публично как не можеш да запазиш личният си живот в тайна..ПиАр.
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Допада ли ви провокативният стайлинг на г-жа Уест?"Още колко години ще са ви нужни за да вденете, че ако в този момент спрете да пишете за тая фльорца, на никого няма да липсва и никой няма да пита за нея?
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На звездата не й пука от хорските погледи"Хората, на които не им пука за хорските погледи не отделят години усилия постоянно да се навират в очите на всички чрез социалните мрежи.
1
6
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Сара Хендрйксон ,....Аз, обичам- вашият, хумор ,...Поща,... До, Сара....