Плувкиня завладя сърцето на Зак Ефрон

Заедно ли са?
10 мар 2019 19:24, Екип на Tialoto.bg
15
Плувкиня завладя сърцето на Зак Ефрон
Instagram

Фенове на Зак Ефрон подозират, че актьорът е хвърлил око на датската плувкиня Сара Бро. Двамата по никакъв начин не са демонстрирали интимни отношения, но в рамките на последния месец на няколко пъти съмнително се оказват на едни и същи събития в непосредствена близост един до друг.

 
На 1 март Ефрон качи снимки в Instagram, на които се вижда, че е на хокеен мач. Оказа се, че Бро е на същия мач и дори сподели, че след видяното вече е фенка на хокея като спорт. На следващия ден Зак бе уловен на боен мач в Лас Вегас до нахилената Бро.
 
"Според очевидци двамата много се забавлявали и постоянно се усмихвали, но не демонстрирали подозрителна близост.
 
„Няколко фена искаха да се снимат със Зак и тя търпеливо го изчака. Двамата видимо се забавляваха заедно, но не показваха някаква излишна близост. Опитваха се да не привличат внимание“, призна източник пред Е!news.
 
Ден по-късно Сара показа в профила си в Instаgram огромен букет, който бе украсила с розови сърчица, но не сподели от кого е.
 
Хубавицата е на 23 години и плува в националния отбор на Дания в дисциплина 4х100. През 2016 г. тя опита късмета си и на Олимпийските игри. 31-годишният Ефрон дълго време излиза с колежката си Ванеса Хъджинс. След това името му бе свързвано с Александра Дадарио.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Би
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха...българинът като види друг мъж с готина жена и веднага...Мани го, тоя е гей...тоя е грозен...ние сме егати и по-готините пичУе и т.н. и т.н.
6
2
 
5
 
! Отговори
Колю Джамбаза преди 5 години
Ще топне плувката с тая плувкиня.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЪЛНО Е СЪС СНИМКИ КАК СЕ ГУШКА С МЪЖЕ този ***
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя за пръв път го чувам
3
8
 
7
 
! Отговори
ДжендъР преди 5 години
ХЕТЕРОТАТА СА ДЖОНИ ДЕП, БРАД ПИТ, ТОМ КРУЗ, РУАН РЕЙНОЛДС, РАЯН ГОСЛИНГ, КРИС ХЕМСУЪРТ, МАРК УОЛБЪРГ, АДАМ САНДЛЪР, КРИС ПРАТ, ЛЮК ЕВАНС, ХЮ ДЖАКМАН, ДЖЕЙСЪН МОМОА-------ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА СА: ИЪН СЪМЪРХОЛДЪР, ХЕНРИ КАВИЛ, КРИС ЕВАНС, МАТ БОМЪР, АЛЕКСАНДЪР СКАГАРД,ЗАК ЕФРОН, ДЖЕЙМС ФРАНКОБЕН АФЛЕК Е ПОВЕЧЕ ГЕЙ ОТКОЛКОТО ХЕТЕРО БАЯ СЕ НАТИСКАХА С МАТ ДЕЙМЪН----И ОТБОР *** Е ОТ ПО ГОТИНИТЕ :D
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е грозен и не я заслужава. Сара Бро е красавица в истинският смисъл на думата. Без силикони и тем подобни глупости. Едва ли ще му върже а й като го гледам тоя май е с обратна резба.
1
4
 
11
 
! Отговори
ДжендъР преди 5 години
СЪМНЯВАМ СЕ!ТОЗИ Е ОТ НАШИТЕ !ПЪЛНО Е СЪС СНИМКИ КАК СЕ ГУШКА С МЪЖЕ!