Кийт Флинт имал връзка преди да се самоубие

Излизал с майка на три деца
11 мар 2019 18:42, Екип на Tialoto.bg
15
Кийт Флинт имал връзка преди да се самоубие
Instagram

Певецът Кийт Флинт е имал връзка с майката на три деца Файе Келби почти до смъртта си. 49-годишният певец излиза повече от 2 години с нея и макар двамата да се разделили седмици преди самоубийството му, поддържали връзка до последния момент. Двамата се запознали чрез близки приятели в Есекс.

"Файе е съсипана. През последните две години Кийт бе огромна част от живота ѝ и тя го обожаваше. Разделиха се, защото тя трудно преживяваше цялото това време, в което бяха далеч един от друг заради неговите ангажименти. В момента ѝ се иска да е знаела колко нещастен е бил той и какво му се е въртяло в главата. Но истината е, че Кийт беше решил да сложи край на всичко още преди седмици“, сподели близък до звездата пред The Sun.
 
Файе, която има собствена дерматологична клиника бе забелязана обляна в сълзи миналата седмица, но отказа да коментира. Татуираният изпълнител, който стана известен в средата на 90-те като фронтмен на групата „Продиджи“ бе женен за японската диджейка Мауми Каи. Двамата се разделиха преди 3 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Кибик преди 5 години
"Файе"-ха ха ха...Ей,страшни сте преводачи!Жената най-вероятно се казва Фей.
11
0
 
16
 
! Отговори
знам преди 5 години
От мен да знаете Жените са по жестоки от Мъжете!
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
със самотните баби с деца и самотните баби с котки не трябва да се излиза. тя или е избрала лош баща за децата си или е изгонила добър с поведението си и нереалистичните си очаквания. за нея ти си само банкомат с вибратор.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На неговите години живота става безразличен. Особено след като няма свои деца за които да се грижи. Не се знае и какво е било здравословното му състояние. В тази възраст на която е бил се отключват и непредвидени състояния. Мъжете също като жените минават през критична фаза. Критичната възраст за мъжа е от 45 до 50 години. Минели го този период психиката му минава на друг стадии. Започва да гледа по сериозно на нещата от живота и преосмисля грешките си в минали периоди. Това е отключило проблем.
8
1
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Номер 1 е казал всичко. Крайно време трябва да бъде спряно това експлоатиране на темата. Ако имате респект пред паметта на този човек.
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважавам този човек. Колкото и странно да звучи, уважавам и решението му. Всеки сам си избира...
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Силната психика е нещо много несигурно и подлежи на внезапни промени! Да пази Господ!
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Човек със слаба психика е бил такива като него са милиони."Не е задължително да си със слаба психика, за да извършиш такова нещо. Дори предвид нещата които е постигнал, не може да се каже, че човек със слаба психика би се справил. Примерно един човек, който гледа достатъчно философски на нещата, може просто да се е наживял достатъчно. Да е видял каквото му е било нужно от тоя живот. И радост и мъка и болка и удоволствие и любов и всичко. Не е бил млад тийнейджър на 19 години.
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Много лесна връзка между слаба психика и самоубийство направи. Хитлер се е самоубил а много трудно може да се каже че е бил човек със слаба психика, със сигурност по-силна от твоята
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези подробности никой не го интересуват. За феновете му беше интересно да създава музика и да пълнят залите в които изнасяше концертите си. Как е живял какво е правил и защо се е самоубил си е чисто негова работа. Тези подробности може да ги интересуват единствено близките и приятелите му. Човек със слаба психика е бил такива като него са милиони. Всеки божи ден се самоубиват хора на никому неизвестни.
2
2
 
9
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Долно е,но при много хора,от собствено лично нещастие,все в чуждия живот и драми гледат.
1
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са лични неща. Не знам защо ги разпространявате. Много долно.