Никол Шерцингер и тайните на перфектното й тяло

Как певицата поддържа форма?
11 мар 2019 17:45, Ивета Иванова
19
Никол Шерцингер и тайните на перфектното й тяло
Снимка: Reuters

Никол Шерцингер сподели, че тайната за изваяната ѝ фигура е, че не хапва нищо след 19 часа. Певицата не се подава на изкушения и никога не яде нощем.

"Опитвам да не ям след 19 ч. Някои хора се провалят точно защото ядат вечер. Затова аз избягват тези допълнителни калории", каза тя пред списание "Closer".
 
Но Никол призна, че не се лишава от храни, които ѝ се ядат през другото време. Тя смята, че едно от най-важните неща е редовно да се правят упражнения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Никол Шерцингерзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
До Shark преди 5 години
24март 1948година.Не е много за празнуване ,но важното е че съм жив и/почти/здрав!
16
1
 
0
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До 15. След 12 дни ли. Ама ти на коя дата си роден, и аз имам рожден ден след 12 дни.Иначе признавам, по малък съм. Ама май май ще се черпим взаимно. 23.3???
15
2
 
13
 
! Отговори
До 11Shark преди 5 години
Няма как да си поголям от мен ,защото след 12 дни ставам на 71.Радвам се че съм те развеселил ,но това което съм написал аз съм го и изживял. До 45-50 години се смятах за желязно здрав и безсмъртен.Но ,,лампата ми светна" доста зловещо.Клъцнаха ме И сега живея така ,както би трябвало да живея от по рано.Не съм аскет но това с вечерята до 19Часа,активно движение ,редуцирано пиене и стоп на цигарите /пуших 45г/ те прави друг човек.За това не са нужни пари ,а акълът да ти дойде по-рано.
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Никол Шерцингер и тайните на перфектното й тяло"Кое й е перфектното?!?
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12А след тренировка по колко пържоли, кюфтета, кебабчета, тортички/пасти/баклави изяждате??Тренировката е важна разбира се, храната - също! Яж по 5 шоколада, 3 мазни пържоли със салата плюс 3 бири за отскок и чакай тренировките да стопят паласките.
12
15
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Аз работя всеки ден от понеделник до петък в немска компания- интелектуална работа. Ходя на фитнес 3 пъти седмично, както и мъжът ми. Разни оправдания на шкембаци с 20-годишни BMW-та и половин килограмови вериги по дебелите си вратове не ми се слушат. И двамата пътуваме по цял свят в командировки със седмици и дори там намираме време да тренираме при целодневни бизнес срещи (IT и маркетинг сектор). Караме ски, играем тенис, плуваме и какво ли не. Мързелаци около нас колкото щеш- оправдават се.
11
1
 
1
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До7. Хехе, прав си че ако се тъпчеш няма как да имаш стройно тяло. Имах предвид съвсем друго, но както и да, е, явно ти, и още някои не ме разбрахте. Отговарям обаче именно на теб, защото много ме развесели. Малък съм бил, ей, да не се окаже че съм по голям от теб? Карай, развесели ме, честно, почеройата е от мен, диетична.
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е чак перфектнаhttps://viapontika/index.php?page=article&article=38412
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Shark 5Тия с многото пари са най-разплутите в България! То са пържоли, кофтета, кебабчета, салати с много олио, пици, лой и бургери. Завършват с тулумбички, торта гараш, баклави, шоколади и сладоледи. Мисля че не е неодходимо да описвам българската консумация на алкохол от всякакъв произход и разряд.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Играе гимнастика на кола на Гришо....
7
1
 
17
 
! Отговори
До Shark преди 5 години
Не става дума за красота ,а за физика и добра форма.Ти като имаш пари ,ако сядаш всяка вечер в 8 и ставаш в 10 от масата,добре нахранен естественно че ще надебелееш.Малък си и не можеш да осмислиш още това.Всички сме минали по този път -от безразборното хранене като млад,до светване на,,червена лампа" на определена възраст и се почват безумни диети,хапчета,гимнастики и т.н.или пък му отпускаш края и ставаш ,,гюм".Ако отрано имаш добри навици,ще имаш добър вид и здраве.Въпросът е да го проумеете
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Shark 5Не е вярно че ти трябват много пари! Трябва редовно хапване на /овес/овесени ядки, боб, яйца и пълно отказване от захар, цигари, бял хляб, ювка, бял ориз, картофи, алкохол и дрога! Сънят също е много важен! Дисциплината откъм храненето е в основата на това да имаш съразмерно тяло и много по-малко сланина!
5
20
 
26
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Тайната е наличие на много пари в съчетание с бол свободно време. От нямане какво друго да прави ходи по фитнеси и по процедури. Я да работи от понеделник до петък от 8 до 5 да видим така ли ще изглежда. Карл Лагерфелд, колкото и ексцентричен и особен да беше, има една много правилна приказка : "Красотата не иска жертви, иска много пари"!!! И е точно така!
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шоооНе е, като да е нкоя 40 кила, щото не я храниш, па и не може ти се опъне, га я жиййш, нали шопуфту
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До истината боли 1"но не и тези с корекциите!!"Тези с корекциите се срещат най-много в България!
2
21
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
?бати тялото -трътлестта и кривокрака...
1
8
 
30
 
! Отговори
истината боли преди 5 години
може ли тяло тунинговано от безброй пластични операции, да е съдършено?! Съвършено щеше да е, ако така си се родил. има много съвършени мъже и жени, но не и тези с корекциите!!