Кичка Бодурова оплю Фънки, отнесе го и Евгени Минчев

Певицата с тежки обиди към Димитър Ковачев
12 мар 2019 12:25, Александър Попов
76
Кичка Бодурова оплю Фънки, отнесе го и Евгени Минчев
Стефан Илчев като Кичка. Снимка: Като две капки вода

Риалити шоуто "Като две капки вода" често се хвали със своята позитивност, но скандали има и покрай него. И не за първи път "летят" обиди след представянето на някой участник.

Този път в главна героиня се превърна живеещата зад граница Кичка Бодурова. Нейният образ бе пресъздаден от Стефан Илчев, който за трета поредна седмица се справя перфектно с женските образи.

Фънки обаче принизи песните на Кичка и заяви, че те са лесна топка за Илчев.

"Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното", попита Димитър Ковачев.

Отговорът на Кица не закъсня. Тя се "изля" в социалните мрежи като не спести и доста обидни квалификации. Странно защо го отнесе и Евгени Минчев, явно певицата "не мели" и с него.

"Искам да благодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори... Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Колкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го "обгръщат". В България има още един, дето му се иска да бъде "Лорд". Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране - едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики", написа Кичка.

И посъветва журито да коментира само изпълнението и имитация, а не какъв стил те харесват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
16
 
! Отговори
до 62 преди 5 години
Само да ти обърна мвнимание , че не съм чул някой някога да пее песни на Фънки, докато на Кичка Бодурова , още си пеем понякога.
57
16
 
3
 
! Отговори
Аматиор преди 5 години
Не гледам българска телевизия и изобщо не разбирам за какво става дума тук.
56
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой от тези е звезда, че не разбрах?
55
4
 
12
 
! Отговори
нострадамус преди 5 години
тея трабва да ги забранят и веднага долу от ефир ама всичките тоя Магърдич по тъпо предаване не е измислял
54
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е ли добре поне мало да се съобразим с фактологията? Песента на Кичка е гръцка, не нейна, и наистина я пееше по сватбите в Бургас. Хората още я помнят. Не харесвам Фънки, но в случая беше прав.
53
5
 
29
 
! Отговори
ROCK N' ROLL преди 5 години
Аз слушам модерен рок и метъл, но тоя отвратителен дебелак фънки, мънки е изключително противен... Вие слушали ли сте черно фередже дето той свири там (или се опитва да свири), техните просташки песни са за битови пияндурници на маса...
52
4
 
27
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Тая лоена топка фънки какво прави там аз не знам,ако някой знае нека сподели.
51
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Концерт на Фънки в някое читалище, само приятелите му 10-20 човека, докато Кичка пълнеше зала 1 на НДК, неведнъж.Трябва да се съобразява с по-големите батковци и какички.
50
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хилда ако не друго бе искрена. А фънки бе толкова лицемерен, че нямаше накъде повече. като цяло целуваше з-ка на продуцента да не излети, само в един момент си показа магарията.
49
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи тук не говорим за ЗВЕЗДИ. То ако така се разъсждава - в България няма нито една звезда. говорим за това, че Кичка има уникален глас, много трудни извивки на гласа, хем не са като чалга, хем са и мелодочни. А Стефан я уподоби съвършено, имитацията бе безукорна, реално той заслужаваше първото място. Петя пя чудесна, но си пя като Петя Буюклиева, с нищо не ме убеди че е друг човек-
48
10
 
53
 
! Отговори
разочарован преди 5 години
водещите отдавна не са интересни и забавни и с техните сценки предаването е отегчително дълго. и чалгата ми е вповече. вече не го следя, както първите сезони.
47
51
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирам я Кичка и главозамайването, че е голяма звезда, но все пак тази песен не е нейна. И тя наистина е пееше по ресторантите. Какво сега, на черното да кажем бяло ли?
46
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малин Кръстев със Зуека биха били страхотен тандем за водещи.А Виктор Калев прекрасен коментатор на мястото на Фънки.Той има фин усет като Хилда Казасян.Ако се игнорира и чалгата като участници и имитации,предаването би било чудесно.Иначе адмирации за балета,вокалните педагози и гримьорите.
45
6
 
61
 
! Отговори
Тодор Живков преди 5 години
Защо се питам обръщате внимание на един бидон с фекалии, пейте и не се занимавайте с този доказан алкохолик и *** в брадърите пиеше денонощно той незнае къде е
44
46
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая Кичка не участва ли в някакво друго реалити преди години.И лъсна колко може да пее.Добре ,че е пяла под масата навремето на правилните хора та има някаква кариера.
43
11
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маги Халваджиян иначе има много претенции, но продуцираните от него предавания отдавна паднаха на чалгаджийско-просташко ниво и съвсем не са пример за професионализъм. Същата жалка история беше и недоносеното сериалче за полицаите - крадено заглавие и сбирщайн от халтурите на вечно еднаквите участници
42
10
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепям думите на Кичка.Фънки да мине малко на уроци по възпитание и фитнес.А водещите на моменти стават и досадни.
41
6
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе Фънки що не излезе да покаже колко е лесно да се изпее песен на Кичето ?
40
19
 
8
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 5 години
"Писах му" автентична песен на виртуозната певица и композитор Кичка ,пила узо в една таверна с аматьорките Гликерия и Харис Алексиу ,които са я черпили яко , само и само да й откраднат песента !p.s. От нея са откраднали и съскането при пеене и говор , за по-голяма автентичност .
39
7
 
52
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
Това предаване спрях да го гледам заради водещите..Яд ме е как изпускам превъплащенията на участниците, но особено заради тоя рачков, няма да се мъча повече. То бива така да дразниш, бива ама това на нищо не прилича...Като отвързан ненормалник пуснат в гарнизонка се държи...Б*х тия напъни бе, ще му изпаднат очите от тая сила...Относно фънки - тоя е пич, ама не е за жури! Един оценяващ трябва да е профи от всякъде, а не някаква медийна скандалджийска звезда... Поздрави