Кайли Дженър съветва как да сме с плоско коремче

Тя бързо си върна фигурата след раждането
18 мар 2019 20:35, Иванка Гъркова
6
Кайли Дженър съветва как да сме с плоско коремче
Снимка: Instagram

"Винаги съм имала плосък корем и не съм се ограничавала какво ям – пица, паста, млечни продукти. Но след раждането на Сторми започнах да се замислям с какво се храня". Това сподели Кайли Дженър, която тези дни показа на феновете плоския си корем и опроверга спекулациите, че е бременна за втори път.

Доведената сестра на Ким Кардашян е категорична, че диетата е много важна. По думите ѝ, няма как една и съща диета да помага на всички, важното е всеки да намери хранителния режим, подходящ за неговия организъм.

Дженър посочва, че след раждането на малката Сторми е започнала постепенно да елиминира вредните храни, които преди това е консумирала. "Това наистина проработи, поне при мен", добавя тя.

Наскоро дъщеричката на Кайли стана на една годинка. Младата майка все по-често се включва на живо в Instagram и обяснява как спортува и се храни, за да изглежда страхотно.

Звездата изтъкна, че по време на бременността е качила 20 кг. Според нея всяка жена се възстановява по различен начин и не е нужно да се сравнява с останалите. Тя посочи още, че Ким и другите ѝ сестри с деца много ѝ помогнали с ценни съвети.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
8
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Разровете се в интернет да видите каква Баба Яга е тоя сътвор... Знаеш ли кога тая *** ще ми е критерии...
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плоското коремче трябва да се изпразва по-често у клозета!
4
0
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
За плосък корем яжте предимно плоски храни например пържоли, тънки филии с мас или шоколад за предпочитане да е на плочки.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте нещо за Приянка Чопра ве
2
0
 
7
 
! Отговори
yorval преди 5 години
Тая най-младата милиардерка каза ли нещо съществено, че не разбрах от прекалено многото обяснения как се е задържала в момента толкоз слабичка и в спортна форма...
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е тая? Сериозно питам.