Лео ди Каприо с принципи: Само с млади жени!

Блондинът така и не се решава да създаде семейство
18 мар 2019 22:20, Петя Славова
43
Лео ди Каприо с принципи: Само с млади жени!
Леонардо ди Каприо с Бар Рафаели в периода, в който бяха гаджета. Снимка: архив, Reuters

Защо звездата Леонардо ди Каприо се разделя с гаджетата си и защо ги сменя толкова често...

Подробности не се знаят, но има интересна закономерност, според която носителят на "Оскар" не се среща с момичета над 25 години.

В момента звездата от "Титаник" се среща с Камила Мороне и изглежда нещата около тях вървят добре, но според OK Magazine е добре да се види дали двамата ще са заедно след като красавицата навърши тази заветна възраст.

До този момент всичките приятелки на Ди Каприо са били по-млади.

И докато годинките за актьора растат и самият той навърши 44 години, неговите половинки не надвишават 25.

Дали решението да не иска да създава семейство и деца се крие зад творческите му амбиции или поради факта, че баща му се е разделил с майка му, когато Лео е бил едва на годинка, така и не се знае.

Ясно е обаче, че актьорът има един определен вкус към жените – дълги крака и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли...

Вижте още за Лео в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
18
 
! Отговори
Xa ха преди 5 години
Само млади не е достатъчно. Може млади но много красиви !
9
12
 
8
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
.."дълги крака.." колкото и дълги да са , на всички жени са еднакви пропорции спрямо тялото - при мъжете , главата се нанася 8 пъти на тялото , жените 7 а децата 6 - ЗАКОН НА ПРИРОДАТА !!!
8
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Лео партизанското му име е Гео :))))
7
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лео е гей,има си дългогодишен приятел,искаше дори да се раскрие,но Холивуд не му позволи,за да играе ролята на мъжко момче и да гледат момичета негови филми..Тези модели са прикритие.С нито една няма снимка,където се целуват..И приятеля му е винаги с тях..Пише го в нета,четете,преди да приемате всичко за истина..
6
7
 
21
 
! Отговори
pump and dump преди 5 години
Семейство е невъзможно да се създаде поради феминитичните закони, когато тя го напусне, а това ще стане с 99% вероятност, първо че губи 50% имущество, а от останалите 50% е длъжен да плаща нещо като доживотна пенсия на нея, а децата да ги издържа до пълнолетие също с баснословна сума определена на база неговият доход от която те няма да видят много, жената ще си ги харчи. Така че правилно прави човека, безцеремонно до 25 и толкова, баби не му трябват.
5
5
 
25
 
! Отговори
Батю Митю преди 5 години
За к'во му е да са жени, к'ат може да ги сменя през ден?! До 25 години и до 48кила, жаса жаса седмица - две и да идва другата!
4
8
 
23
 
! Отговори
Тео преди 5 години
След като знаят историята му, не знам колко нормални жени биха се хванали с него. За мен единствено ако са търсачки на слава или съвсем заблудени. Всеки решава за себе си, и преследва собствените си цели. За мен това е тъжно ...
3
5
 
30
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Холивудските ценности и факта, че е израсъл в семейство без баща си казват думата! Ако бях жена бих бягала със 100 км/ч от него и такива като него!
2
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя само ги гледа в очите,и им говори за любов.Опре ли се до по сериозна работа,казва че бил влюбен в друга.И така от години все едно и също.Има страх от опитни жени.Нещо работата не е много ,,аферим''.
1
3
 
20
 
! Отговори
Хе хе преди 5 години
А той на колко лазарника стана вече?