Музеите на Мадам Тюсо запазват фигурите на Джако

Много продуценти и музеи се разграничиха от Краля на попа
21 мар 2019 15:53, Петя Славова
13
Музеите на Мадам Тюсо запазват фигурите на Джако
Снимка: архив, Reuters

Заради обвиненията в педофилия в новия документален филм за Майкъл Джексън "Да напуснеш Невърленд" изпълнители, продуценти, музеи, модни къщи, радиостанции се разграничиха от покойния Крал на попа. В отговор на призива восъчните му фигури да бъдат претопени, от Музеите на Мадам Тюсо заявиха, че ще ги запазят, пише в. "Дейли стар".

Восъчни фигури на Майкъл Джексън има в музеите от прочутата верига в Лондон, Блекпул, Лас Вегас, Ню Йорк, Сан Франциско, Шанхай, Хонконг, Пекин и Сидни, предаде БТА.

Въпреки скандала, който се разгоря покрай излъчването на документалния филм "Да напуснеш Невърленд", в който Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък обвиняват Майкъл Джексън в педофилия, от Музеите на Мадам Тюсо засега не възнамеряват да се "отърват" от восъчните фигури на певеца.

"Нашите скулптури от восък отразяват профили с влияние върху поп културата, които посетителите искат да видят. Ние редовно съобразяваме с външни събития решенията си кои фигури да показваме. Засега и в обозримо бъдеще восъчните двойници на Майкъл Джексън ще останат изложени на показ", каза музеен говорител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
дрът мрасникк преди 5 години
Това е една добре организирана и премислена кампания,с точно определени цели!Ще видим резултатите,и тогава ще преценим каква е била целта!Още е рано!Но при всички случаи става дума за много пари!
11
2
 
3
 
! Отговори
яветуъ преди 5 години
Всичко е защото световният "елит",готвещ ни в момента ТСВ, убива и унищожава всеки световно известен певец пеещ против войната.Поради тази причина убиха и Джон Ленън,както и Ту Пак,единственият истински рапър.Също така MJ е един от малкото които нямат нито една песен със скрити послания в нея и като я пуснеш на обратно с някоя аудио програма не се чуват сатанински текстове.В едно от последните си интервюта той казва,че ги е надхитрил,но се вижда,че съвсем не е така,намерете и гледайте интервюто.
10
1
 
4
 
! Отговори
Да преди 5 години
Много грозно впечатление прави това "разграничаване" на някои уж звезди от поп Краля.Грозно е, защото много от тях още се учат от него, вдъхновяват се и го копират.Но понеже стадото истерично блее след излъчването на филма, блеят и те.Актуално е и е модерно да блееш със стадото, вместо да размислиш сам. Щом музеите на мадам Тюсо държат на собственото си мнение и не се повлияват от масовата истерия браво!Така е достойно.
9
0
 
6
 
! Отговори
обнадежден преди 5 години
Радващо е, че все още има хора на този свят , които мислят с главите си !Браво на Музеите на Мадам Тюсо !
8
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Ужас!
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на нашия заврян зет ще има ли фигура и той е чернокож и управлява бяла страна ... Резултатът го знаем
6
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Майкъл беше и ще остане в списъка на човешките гении...ДОНЯКЪДЕ не разбирам защо толкова лешояди се нахвърлиха ПОСМЪРТНО върху него,но...като не можеш друго,РЪФАЙ величията..
5
0
 
19
 
! Отговори
NICK преди 5 години
Майкъл Джексън е икона, символ за цяло едно поколение. Носталгичен спомен от неотдавна отминало време, когато музиката, културата, киното и изкуството като цяло бяха истински и неподправени, носега дух на свобода и надежда за утрешния ден. Сега, изглежда, тези времена са безвъзвратно отминали, заменени от фалшиви ценности и още по - фалшиви идоли, натрапвани от някакво мрачно задкулисие. Тази гавра с паметта на Краля, тази зле скалъпена кампания, е дело на същото това задкулисие, целта е ясна...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Джексън няма да му простят, защото от чернокож, стана бял. А бялата раса пречи на някои...
3
1
 
9
 
! Отговори
666 преди 5 години
Златна кокошчица е тоя Джако. 10 години след смъртта си все още превръща разни хора в милионери!
2
0
 
14
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Защо Маколи Кълкин още твърди че не е бил изнасилен от Джаксън? Защо след два съдебни процеса срещу Джаксън в единия от които въпросните "изнасилени" защитаваха Майкъл сега обръщат нещата и го обвиняват? Все въпроси над които човек трябва да се замисли. Не съм тръгнал да защитавам когото и да е *** тук нещата миришат на гнило и то много. Ясно е че е модерно да се вдига паника и в случая музикалния бизнес да се преструва че Майкъл не съществува. Не е ясно защо се вдига шум точно сега.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите с удоволствие ще правят снимки на децата с него...