Д-р Куин лечителката се чувства секси и на 68 години

Актрисата не се притеснявала от старостта и бръчките
23 мар 2019 21:38,
24
Д-р Куин лечителката се чувства секси и на 68 години
Снимка: Архив, Reuters

Популярната британско-американска актриса Джейн Сиймор, позната ни от сериала "Д-р Куин лечителката", се чувствала секси на 68 години и не се притеснявала от старостта, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

"Нямам нужда да си слагам ботокс, доверява звездата. Искам да дам кураж и на другите дами на моята възраст да не се боят от бръчките!"

Понастоящем актрисата играе в сериала "Методът Комински" ролята на 70-годишна жена. Пред камерата тя се снимала със сива перука, като не скрила нито една от бръчките си. Джейн е майка на четири деца - на Катрин 37, Шон 33, и на 23-годишните близнаци Джон и Кристофър.

Сиймор цял живот спазвала принципа да бъде вярна на себе си. Поради този факт тя счита, че никога не е имала проблем да получава роли с напредването на възрастта.

"Никога не съм била по-щастлива, доверява Сиймор. Имам си 70-годишен приятел, Дейвид Грийн, който е режисьор и продуцент, имам чудесно семейство. Мисля, че животът се отнесе добре с мен!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 1 В сериала е 42 годишна, но все там.....
1
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еееее...сякаш вчера беше като я гледах в сериала 35 годишна. Колко бързо лети времето.Господ да ни прости един ден като отидем при него, защото сме си мислили че винаги ще сме силни и красиви.