Селма Блеър отвори вратите на дома си

Звездата скоро разкри, че има множествена склероза
23 мар 2019 18:54, Теодора Драгоева
3
Селма Блеър отвори вратите на дома си
Снимка: Instagram

Всяка вещ в къщата на Селма Блеър разказва нейната сърцераздирателна история. Наскоро актрисата разкри пред света, че страда от множествена склероза. В същото време тя предизвика възхищението на всичките си колеги в Холивуд като се появи, подкрепяйки се с бастун, на наградите "Оскар".

Селма, синът й и малкото им бяло куче, наречено Пипа, живеят в прецизно оформена къща, обзаведена в стил от 1950 г. Блеър споделя пред списание Architectural Digest, че в дома си намира почивка от холивудския шум.

Тя споделя, че тук намира и най-голяма радост в дните, когато симптомите на болестта й не я правят твърде слаба физически. Блеър купила къщата преди пет години, когато диагнозата й още не била факт, въпреки че тя усещала, че нещо със здравето й не е наред.

Къщата на Селма се намира във Фрайман Каньон и разполага с четири спални. Интериорът е пълен с произведения на изкуството в смели цветове, които я вдъхновяват в добрите дни и я успокояват в по-трудните. В трапезарията цари райско оранжево, което приятелите й наричат ​​Café Hermes Blair.

На горния етаж в главната спалня, чисто бяло спално бельо се изправя срещу тъмни мозайкови тапети.
Тя описва интериора на дома си с думите "елегантен пънк". „Когато добавихме смелите цветове в тези малки пространства, къщата оживя. Сега цялото пространство има чувство за хумор и ми дава жизненост", казва Блеър.

Слънчевата стая на сина на Блеър Артър се отличава със стола, който тя купила от имота на приятелката си Кери Фишър.

Вижте колоритния дом на Селма Блеър в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: домселма блеър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
13
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А по какъв повод сме задължени да знаем кой е Селма Блеър?