Режимът на Лейди Гага за добра фигура и 5-факторната диета

Ето как се храни и спортува звездата
24 мар 2019 11:10, Иванка Гъркова
12
Режимът на Лейди Гага за добра фигура и 5-факторната диета
Снимка: Instagram

През последните няколко месеца Лейди Гага не излиза от светлината на прожекторите. След като излезе филмът "Роди се звезда" и спечели наградите "Грами", "Златен глобус" и "Оскар", тя стана по-популярна и обяви, че подготвя нов албум.

Освен коментарите за това, че излиза с Брадли Купър, феновете ѝ не пропуснаха да отбележат, че на всяко събитие тя изглежда зашеметяващо. А това се дължи на специалния режим, който спазва.

5-факторна диета

Тя е най-популярната в Холивуд. С нея са отслабнали звезди като Алиша Кийс, Джесика Симпсън, Манди Мур, Ева Мендес и други. Нарича се по този начин, защото в нея трябва да присъстват пет основни неща – фибри, белтъчини, сложни въглехидрати, мазнини и достатъчно течности. Те са комбинирани в пет хранения на ден. Лейди Гага трябва да пие много вода и неподсладени напитки и яде:

– пилешко, риба или млечни продукти;

– плодове и зеленчуци;

– пълнозърнести храни;

– храни с мононенаситени мазнини.

Всички ястия трябва да са с нисък гликемичен индекс, за да не се отразяват на килограмите ѝ. Разбира се, тази диета върви с поне 25-минутни тренировки, разделени на сегменти от по 5 минути.

"Обичам да ям киноа с черен боб, скариди на скара, красиви зеленчуци. Искам да бъда здрава и приемам вкусна и питателна храна", коментира тя.

Подобно на други знаменитости, Лейди Гага също се прибира по нощите от участия и яде вредни храни в колата, пътувайки. Изпълнителката признава, че се изкушава най-много от бургери и пържени картофи. Ако огладнее между отделните хранения, приема бадемово масло или нисковъглехидратни бисквити с фибри и банан.

Упражнения

Певицата ползва услугите на треньор, който ѝ е изготвил няколко различни упражнения за натоварване и стягане на корема, както и други части на тялото. Тя ходи на спининг за стопяване на "паласките", сутрин прави упражнения с ластици за корема, кара и колело. Един път в седмицата има по 25 минути кардио тренировка.

Гага ходи във фитнес залата и за да ползва популярния уред VersaClimber, при който катеренето е съчетано с въртене на педали. Представлява нещо като каране на колело в изправено положение. "Много го обичам, дори пея докато тренирам на него", споделя изпълнителката в интервю за "Добро утро, Америка".

Вижте още за Лейди Гага и начинът, по който поддържа формата си в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Зомби -последовател преди 5 години
А обувките с висок ток които е обула за тренировките във фитнеса какви са ? Не ни дръжте в напрежение ? Не може да е с някакви прости гуменки...... след като си е направила такава прическа, и с тези рисунки по гримираното лице а и мрежест чорапогащник и сиганско трико ...... няма как да е пропуснала високите токчета Съобщавайте ги тия подробности, щото родните папагали следващи "звездата " и повтарящи всяка нейна стъпка много се объркват .
7
3
 
4
 
! Отговори
квооо преди 5 години
Яде киноа с черен боб? Не искам да влизам в тоалетната след нея, определено.
6
1
 
6
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Всичко разбрах за 5-факторната диета, освен едно.Кои са тия "красиви" зеленчуци , с които се храни?
5
6
 
4
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Коя па беше тая гарга?
4
6
 
1
 
! Отговори
Кофмоф преди 5 години
Звездите, доколкото съм чувал, не се хранят и не спортуват, а гравитират около галактическия център на галактиката, от която са част?
3
4
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Тази не беше ли мъж ?
2
4
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Кога най-после САЩ ще атакуват Лейди Гарга и ще свалят нейния недемократичен, диктаторски режим?
1
0
 
21
 
! Отговори
KOC преди 5 години
в СССР ни казаха че риба и мляко не се комбинира