Андреа се заяде с Джен Сушито, целувката на Кобрата - шега

Фолкпевицата взе отношение след закачката на гаджето си
27 мар 2019 09:00, Александър Попов
105
Андреа се заяде с Джен Сушито, целувката на Кобрата - шега
Снимка: Instagram

Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину вече едва ли предизвиква някакъв интерес. Тя бе изместена като тема от целувката на боксьора, която той лепна на репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Тази целувка предизвика истински вълнения не само в САЩ. Либерални организации дори поискаха той да слезе от ринга и да бъде съден за сексуален тормоз.

Шефът на Джен - Майк Диксън, дори разкри, че тече разследване.

Още по темата
"Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата", написа той в официално становище.

Диксън дори допълни, че тя била шокирана. Нещо, което не се видя в нито един момент в интервюто, а Джен дори сподели кадри в профилите си в социалните мрежи. После бяха изтрити и заменени с пост, че била изненадана неприятно.

Самият Пулев обясни конфузната случка "като една невинна закачка", а Кралицата на голото суши се включила и в празненствата за победата му.

Отношение по случая взе и приятелката на Кобрата - Андреа.

"Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не "насилствен опит за сексуален тормоз".

Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват. В изявление на "Vegas Sport Daily", разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него. За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация!

Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен".

Тервел Пулев също защити брат си.

"Често ние всички, критикуваме и осъждаме околните за техни постъпки, сякаш ние сме светци! Всъщност понякога, ние се държим дори и по-зле отколкото човекът, който сме критикували, но в други ситуации, където може само ние да си го знаем. Странно е, как една шегаджийска целувка, в следствие на радост, би могла да заинтригува повече някои хора, отколкото позитивния повод за самата радост. Всеки да погледне навътре, към себе си първо, безгрешни няма!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: кубратАндреаДжен Суши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
5
 
! Отговори
боби преди 5 години
Има си хас Андреа да не се изкаже, нали и в нейния джоб ще бръкне една солидна присъда по случая и няма да остане за парцалки и екстеншъни...
83
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Днес всеки интервюиран да започне да целува репортери В чест и съпричастност с кобрата , арии марш
82
2
 
6
 
! Отговори
Насело преди 5 години
Абе Селския *** тряя се научи и да целува. Това не е Гичка от село Бойково, да я награбва кат топъл ляб и да я дъвче пред няколко милиарда народ. Че и ръка пуснал Гов.дото.
81
3
 
2
 
! Отговори
qqd преди 5 години
PR отвсякъде. Има прецедент, че свирката не е сексуален акт, заради което не свалиха президента си. Целувката също не е сексуален акт, поради което един целунат човек не може да се смята сексуално насилен. Иначе всеки съпруг/съпруга ще може да осъди половинката си по всяко време, когато му скефне. Да не говорим, че няма да може да целунеш и детето си, защото ще го броят педофилия. Това ще е страшен прецедент, който няма да бъде допуснат...
80
1
 
8
 
! Отговори
One Driver преди 5 години
То му писна на Кобрети, мъж па години, неведнъж е споменавал,че иска семейство, с много деца...А Тедито, освен да се дупи,и да ти показва силикона....
79
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некой прозря вчера, че всичко е един PR, скалъпен между Кобрата и разгърдената репортерка, и предположи, че следва включване и от Андреа... Ей го на...
78
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ-страната на неограничети глупотии,е "нормално" някой жени да се обличат/по точно събличат/като прости' утки а е ненормално да се държар с тях като такива.
77
1
 
20
 
! Отговори
:))))))) преди 5 години
Джени Суши с визия на древна труженичка,тази на снимката също.Разликата е само,че едната се води репортерка а другата чалгарка.
76
7
 
7
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Смешно е какво разследване да правят от Целуфка дупка не става а и целувката не беше никак страстна тя говореше много а той беше изморен щастлив а и може и замаян това че Целуфка може да дадеш и на всеки срешнат по улицата за шега има Известни личности които по време на сцената някои фен се качва до тях и се целуват това не значи нищо общо с разбиване на сърце и сексуален тормоз
75
3
 
8
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Ми то май си беше шега ако го оставите на Господари на Ефира ще се смее те още повече той и затвори остата защото не можеше да и отговаря на вапросите по английски и и затвори остата за да не се изложи но се пошегувл с нея ясно се гледа
74
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поведението на примата Пулев беше също толкова малоумно и безумно, колкото и самото му интервю, а писаниците на жена му или каквато е там са също толкова плиткоумни като самата нея. Дали така ще се радва и ще размахва вълшебни пръчици когато на следващата си кръчмарска изява, някакъв *** скочи и я целуне в изблик на обич, приятелство и страст. Какво точно искаше да покаже с тази целувка и с подхилкването си този ***. Какво ще се случи с него ако утре играе в Дубай и целуне някоя жена там
73
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитър ход на Кубрат- страхотен рейтинг си направи. Доста силна стратегия, която ще му донесе много пари, промоутърски интерес и т.н.. Боксът, освен спорт, е и шоу. Доста хора това не го възприемат и разбират, но напоследък това са тенденциите- да се правиш на клоун. ММА, бокс, къде ли не. Иначе случайни хора не се бият за световни титли, спрете да го плюете, малко е смешно.
72
17
 
11
 
! Отговори
мммммммм преди 5 години
Пулев в мъжкар! Така се целува, Сушити се ошашави, съмнявам се да е целувана от такъв мъж някога и то така страхотно! А коментара на Адреа за миналия век и значението на целувката- АДМИРАЦИИ!!!
71
3
 
7
 
! Отговори
Професор преди 5 години
До Мike PompeoВаше Ромско височество , май нещо българите Ви дразнят , а ?????
70
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е Андреа - истинска жена! И на калъп да ги хване Кобрата и Шушито - пак ще го защити! У тях може да му е вкарала два прави и един ъперкът, като и се е открил, но пред хората и фейса си е подкрепа! И така и трябва!
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-нелепо става, когато простотията и неграмотността на критикуващите надминава тази на критикуваните чалгари. Уранготан, мирипе ама от злоба и София като мега полис печелят днешната награда.
68
0
 
6
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До Моралийски 68 А на първо сигналните българи дали им прави чест ?Щом Шуши се хвали , а не оплаква, всичко е наред.
67
8
 
13
 
! Отговори
Моралийски преди 5 години
Това момиче или госпожа Джени Суши се разтапяше от удоволствие, че контактува директно с Кубрат Пулев. Всичко беше толкова искрено и непринуден от което се роди и целувката. което направи още по щастлива Суши. В своя пост тя го споделя. В случая няма и помен за някакво специално въздействие. Не им прави чест на тези първосигнални американци!!!
66
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колеги, някой знае ли как се размножават тези американци?
65
17
 
14
 
! Отговори
Марияна преди 5 години
Сушиту вместо да се гордее че я целунал не кой да е а велик българин тя се дърпа че и нарича сексуален тормоз.