Том Круз с нов удар срещу Кидман: Тя няма да е на сватбата на сина им

Актрисата не бе поканена и на сватбата на осиновената си дъщеря
28 мар 2019 20:57, Петя Славова
10
Том Круз с нов удар срещу Кидман: Тя няма да е на сватбата на сина им
Снимка: архив, Reuters

Никол Кидман няма да присъства на сватбата на сина си. Холивудската актриса не получила покана за важното събитие в живота на осиновения й син Конър Круз.

24-годишният младеж и неговата избраница Силвия са посветени на сциентологията като бащата на Конър – Том Круз, предаде OK Magazine.

Според източник, близък до звездите, Том Круз "обожава" булката и е щастлив, че синът му е тръгнал по неговите стъпки в сектата.

След развода с Кидман актьорът получи попечителските права над двете им осиновени деца и те останаха да живеят с баща си.

В течение на много години имаше слухове, че и нейните осиновени наследници са възпитани именно по правилата на Сциентоложката църква. Говори се, че именно те са били залога за Кидман да получи свободата си.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КидмановДа ти издам ли? Не няма, само ще ти подскажа! опитай се да комбинираш цитираните изброени области и научно звание на човека и добави факта, че не е академик в БАН! Успех! Ако пак не откриеш отговора, си готов за академик в БАН, ще те приемат!
7
0
 
8
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Основател на сциентологията е Рон Л. Хъбърт, интересна личност, не моге да се отрече. Тази секта, също както и мормонската са много силни в Америка. И двете са творение на Дявола, както и всички подобни организации.
6
0
 
4
 
! Отговори
Кидманов преди 5 години
До Анонимен"Антъни Кидман е психолог, биохимик и академик" - какво не виждам и не мога да разбера!? Издай ни тайната - какво е толкова специалното с бащата на Никол Кидман?
5
0
 
0
 
! Отговори
Гочо преди 5 години
До 3: така е, но прасетата са си прасета, никой не може да промени този факт и освен това, всичко, което се дава на прасетата за ядене, се дава ДОБРОВОЛНО !!! Така че кой е лудия, тоя който яде баницата ли?
4
2
 
6
 
! Отговори
дедо преди 5 години
Дреме й на Николетката на кидмана!!
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, основателя на Сциентологията не е случаен човек... Бащата на Никол Кидман също. Потърсете инфо в Интернет и след което си сипете ракийката и не се занимавай те със сатанисти. Сериозно, страхотия еСтенли Кубрик беше на път да ни покаже
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тц тц, поредното потвърждение на максимата, че хубавите ябълки прасетата ги ядът
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сектите не прощават!