Пак обвинения срещу Меган, била много разточителна

Не била патриотично настроена
30 мар 2019 17:45, Петя Славова
14
Пак обвинения срещу Меган, била много разточителна
Reuters
Бившият официален представител на британската кралица Елизабет Втора – Дики Арбитър обвини херцогинята на Съсекс Меган Маркъл в разточителство, съобщи Daily Mail.
 
Някогашната звезда от сериала „Костюмари“ е уличена в харчене на много пари по време на отбелязването на събитие, породено от американската традиция. Тогава тя замина чак за САЩ да празнува с близките си baby shower.
 
Този обичай, приет в САЩ е бъдещата майка да се срещне с приятелките си и да ги почерпи, а гостите от своя страна да подарят на нероденото дрешки и играчки, както и всичко необходимо за появата му.
 
Baby shower с херцогинята на Съсекс в чест на детето ѝ от принц Хари се проведе неотдавна в Ню Йорк и се оказа, че за събитието Меган е похарчила 500 000 долара, което според мнението на Арбитър е доста щедро за подобно събитие.
 
Освен това празникът е устроен в САЩ съвсем нарочно. По негово мнение това е било демонстрация на недостатъчен патриотизъм към Великобритания. На събитието са присъствали Амал Клуни, Серина Уилямс, Джесика Мълроуни и още много знаменитости, припомня изданието. Там обаче отсъстваше Приянка Чопра, която бе доста близка с Маркъл.
 
Меган не за първи път получава критики за скъпите си тоалети и многото харчове около себе си. По-рано през март стана ясно, че тя е присъствала на кръщене с принц Хари в палто, каквото е носила Жаклин Кенеди, изработено от Dior през 50-те години. Предполага се, че Маркъл го е купила от луксозен бутик втора употреба във William Vintage.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
съвет към Мъгъл от преди 5 години
Трябва да правиш икономии като има Брекзит мъгъл с мъгъл. Свекърва ти те съветва да си купуваш дрехи на килограм от стоков пазар Илиянци. Къде толкова има да излизаш като родиш????
6
3
 
23
 
! Отговори
Голям праз преди 5 години
Ми тя, жената , е актриса.И американка.Баба ти Елизабет се е объркала, ако си мисли, че Мегито ще й спазва протокола. Аристократите от малки ги учат как да са аристократи.Тук случаят не е такъв.Па и к'во ни информирате ката ден какво направили херцогините.
5
0
 
23
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
тва американче удари джакпота с харино хари не направи най добрия избор с неятя е прекалено американка за да се нагоди към протокола и традиционното британско
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хубава снимка, прилича на Джени Суши без очила.
3
3
 
43
 
! Отговори
ined преди 5 години
Чужди пари лесно се харчат.
2
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умирате си да ни занимавате с тъpтeитe в Бъкингамския дворец.
1
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо мислите,че тя се омъжи за Хари?Едва ли е заради голямата им любов.