Стрейзънд за скандала с Джако: Той си имаше своите нужди

Актрисата не отрича сексуалните му наклонности, но не го вини
2 апр 2019 16:15,
24
Стрейзънд за скандала с Джако: Той си имаше своите нужди
Снимка: Reuters

Барбара Стрейзънд изпадна в немилост след коментарите й относно скандала за документалният филм на HBO "Да напуснеш Невърленд“, съобщиха от Daily News.

Още по темата

76-годишната актриса призна, че без съмнение вярва в обвиненията за сексуалните наклонности на Джексън.

"Той си имаше своите нужди", коментира звездата пред The Times. Според нея те са следсвие на проблеми в семейството от ранна възраст.

Но не певецът обвинява Стрейзънд, а родителите на децата.

"Те искаха да бъдат там", заяви актрисата за главните герои в лентата Джеймс Сейфчук и Уейд Робсън. Тя настоява, че нищо крайно не се е случило с тях и посочи, че и двамата имат успешни бракове и деца.

Стрейзънд изтъкна, че здравомислещи родители не биха пратили децата си да спят при певеца.

"За какво би имал нужда Майкъл от тези деца, обличайки ги по свое подобие с обувки, ръкавици и шапки?“

Публиката реагира остро на коментарите на Стрейзънд, като намери коментарите й за пренебрежителни на една толкова сериозна тема като сексуалното насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако един наш убавец от ромски произход па бил и отличен музикант посегне на сестра ти, дали ще се радваш на музиката мунчооооу?
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодаря,че беше част от нашето поколение,Майкъл Джексън!
14
4
 
11
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Този артист струваше и ще продължава да струва милиони и докато не намерят начин да ги измъкнат от наследниците му ще го обвинят в какво ли не още.Вие продължавайте да вярвате на жълтите парцали.......овце!Мойкъл е легенда и музиката му ще се слуша още дълго време!
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Но не певецът обвинява Стрейзънд"......Габи, граматика?????!!!!!!!!!!
12
18
 
6
 
! Отговори
Dedo преди 5 години
Taя и тя изкуфя. Възрастта не прощава на никой. Оди си гледай животеца там и стига *** по паметта на другите....
11
7
 
11
 
! Отговори
Палмето преди 5 години
Джаксъна докато им правеше кинти,беше добър.Сега го няма,и не е добър.Само ще ви повторя заветните думи на П-к Г. Димчев(бог да го прости) отправени към мене.-Запомни едно нещо моето момче.Човек е хубав докато се е*е,след това не е. Много мъдри думи,не ще ги забравя,понеже се отнасят за всичко и всеки в тоя продажен живот.
10
3
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки, който има сексуални нужди и смята да ги задоволява с деца веднага трябва да бъде химически скопяван!Няма Джако, няма Мако! Инжекцията и толкоз!
9
32
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не съм харесвал песните му, нито останалите аксесорни дивотии, като лунна походка, пластмасов нос и т.н. Като пееше се държеше за чатала! Кво да очакваш от такъв цветнокож???
8
45
 
23
 
! Отговори
M.J. Forever преди 5 години
Когато бях на 12-13 бях луда по Джако! Непрекъснато се пишеха писма с други фенки, имаше в-к Джако, търсеха се касетки, давах си парите за износени стари тениски с негова снимка. Нявгаш бяха рядкост такива работи. Много бяха като мен и съм сигурна, че всеки тогава би обул обвуките на Джако, би си сложил ръкавицата му и би носил шапката. Ако имаше как океана щяхме да преплуваме за един ден в Невърленд.Казвам го, заради смешните изказвания на Барбара С. носели му нещата начи имало нещо. Божке!
7
13
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е права. За съжаление. Няма какво да я освиркват. За да правиш нещо различно, както Майкъл Джексън, трабва да со различен. Много внимателно се вглеждайте в тези, които се открояват - нужно е да знаете в какво са различни и дали тази разлика ви устройва. Навремето тълпата я устройваха отклоненията на Майкъл, а всички подозираха за тях. Много и знаеха.
6
2
 
22
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До АмиВъзможно е да... кофти, но такива хора има навсякъде, не само в щатите. Смис дето ще си продадът майка си и баща си за пари. Иначе... детството определя всички странности, които има един възрастен, само Джакото си знае какво защо и как... не го оправдавам разбира се, но той живота за тея неща не пита, а и често стават доста неусетно как правиш нещо нередно и лека по лека го приемаш за нормално за съжаление.
5
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джако си беше бесно пeдoфилче и това се знаеше добре. Нема кво сега някои да се правят на сюрпризирани.
4
6
 
74
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Чел съм статии за док. филм. От тях става ясно, че родителите сами са водили децата в "Невърленд". Джако е купувал коли за тях, бижута за децата и т.н. Няма начин родителите да не са знаели, но са били подкупени да си мълчат.От друга страна Стрейзънд показва двуличието на феминистките, които повтарят непрекъснато мантрата, че за насилието няма оправдание.
3
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците са псевдоморалисти, алчни за пари!
2
5
 
33
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До 1:Какво общо имат двете неща? Джако още приживе го разкарваха по съдилищата заради тея неща. А когато родителите са пращали децата си при Джако тва все още не се е знаело или не е било доказано. То и сега е малко или много под въпрос, щото е лесно да съдиш някой дет вече не е сред живите...
1
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно е права!