Джоли готова за политическа кариера

Синът й Мадокс се готви за колеж
5 апр 2019 06:45, Петя Славова
16
Джоли готова за политическа кариера
Reuters

Американската актриса и режисьор Анджелина Джоли от доста време е специален пратеник на ООН. Явно от натрупания опит звездата е преценила, че има възможност да се кандидатира за държавна длъжност.

 
Джоли дава заявление пред сп. „People“: „Никога не казвай никога!“. Тя обаче допълни, че разчита на другите да заемат лидерските позиции.
 
В качеството си на пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците Джоли неотдавна призова страните да разполагат повече жени миротворци, за да предотвратят сексуалните посегателства над бежанците.
 
Тя призова да се променят законите, за да не се третират жените като граждани от втора класа. Пълният текст на интервюто на Джоли ще излезе в „People“ в броя му на 15 април.
 
Актрисата коментира пред изданието и най-големия си син Мадокс, който съвсем скоро ще навърши 18 години и през есента възнамерява да замине в колеж. Така и не се разкрива името на учебното заведение.
 
„Гордея се с него и с нетърпение чакам успехите му“, коментира актрисата. Преди време в медиите излезе информацията, че Джоли забранила на Пит да помага на Мадокс в избора за учебно заведение.
 
По думите на източник, близък до Анджелина, тя не искала бившият ѝ съпруг да има принос във вземането на важни решения в живота на Мадокс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се забрани на хора без подходящо образование да се занимават с политика, това не е игра и от него зависи живота на милиони.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се наяде тая
11
0
 
6
 
! Отговори
:)))) преди 5 години
Направо да се кандидатира за президент на САЩ,какво ще играе на дребно.
10
0
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Вече не е млада и хубава и не става за актриса.Като режисьор е кръгла нула, но пък филмите и са мега полит коректни съгласно доктрината на САЩ.Идеална е за политик. За съжаление много от тях са такива.
9
8
 
13
 
! Отговори
плиткоумна гъска преди 5 години
Никога не съм я харесвал!Просто не разбирам Брад Пит, как изтърва готината си жена,която на всичкото отгоре и много го обичаше, за това недоразумение!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още едно кукуригу на американския изкукал политически небосклон.Добре,че Брат Пит се отърва .
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Куха холивудска лейка и феминистки простотии - класика.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои хора като започне да им се губи реалността и се набутват в политиката,а тя няма нужда точно от такива.Така е навсякъде по света и у нас-също.
5
1
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До АнонименВерно-при демократите винаги има място за известни кукундели!
4
4
 
24
 
! Отговори
Бахур преди 5 години
Тая надуваема кукла за к'во ли не е готова... ще си пусне и cv-то за капитан на първия пилотиран полет до Марс... Аман от нагли, прости тикви...
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, мразеща мъжете откачалка, да подходяща е за политик, в демократическата партия ще я вземат
2
4
 
38
 
! Отговори
ужж преди 5 години
Имам проблем с лошото си отношение към тази жена! Помагайте, кажете нещо хубаво за нея, че да си променя отношението! Не издържам вече!
1
4
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Боже,боже прибери си вересиите или това е бъдещият президент на САЩ .