Криси Тейгън качила 10 кила, но не й се гладувa

Моделът сподели, че се харесва по-едра
7 апр 2019 10:23, Иванка Гъркова
13
Криси Тейгън качила 10 кила, но не й се гладувa
Снимка: Instagram

"Не започнах да гладувам, защото твърде много обичам храната. Примирих се, че това е фигурата ми в момента, моето ново "нормално", след като толкова дълго време тялото ми е такова". Това написа Криси Тейгън в Twitter. Моделът уточни, че е с 10 килограма по-тежка отколкото преди да роди второто си дете, но не ѝ пука.

Съпругата на Джон Леджънд сподели с феновете си в социалната мрежа, че не може да се лиши от удоволствието, което й доставя вкусната храна. По думите ѝ, тя непрекъснато се изкушава и няма нищо лошо в няколко прегрешения с любими храни.

Тейгън коментира още, че нагласите на обществото карат хората да гладуват и да се подлагат на драстични диети. Тя е категорична, че няма нужда да се мъчи само защото хората очакват, че като модел трябва да е слаба.

Криси роди второто си дете – Майлс, в средата на май миналата година. След това тя започна да качва снимки на фигурата си и да говори открито за следродилната депресия. Звездата насърчи много майки да не се срамуват от телата си след като са създали живот и спечели хиляди симпатии.

Докато красавицата коментира това, че не се срамува от излишните килограми, съпругът ѝ обяви пред "E! News", че двамата са готови и ще се справят с отглеждането на трето дете.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 5 години
За тези, които питат коя е - същата, която беше излязла на червения килим без *** и с рокля с цепка до кръста. :)) Обясняваше как не се срамува и даже правеше реклама на салона за епилация, който посещава. :))
9
0
 
2
 
! Отговори
65 преди 5 години
Като чета коментарите се убеждавам за стотен път че си ги пишат хора от ДНЕС.БГ.Едва ли мъж ще пише коментар.Всичко е лъжа.
8
2
 
4
 
! Отговори
no Name преди 5 години
До Ерджан Роко Връщай се при вярната ти приятелка Мара Шепова щото Криси Тейгън никога, ама никога няма дори и да се досети за съществуването ти , та камо ли дори и да си помисли да използва "услугите" ти . Личи си че отскоро *** , каквито ги приказваш. Хилти бил ..... хахахаха .
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на нея, но сега уточнете коя е тая и защо трябва да знаеме това?
6
6
 
5
 
! Отговори
Ерджан Роко преди 5 години
Не бе госпожо аз съм си Ерджан Роко,и ако на мъжа ти е мек ,при мен няма празно обещавам ти,че веднъж и ще ме помниш цял живот може и да вземеш да виеш от кеф аз ако ти харесва ще муча няма проблем всичко правя
5
0
 
12
 
! Отговори
ДО Ерджан Роко преди 5 години
Звучиш (да се чете мучиш) подобно на Минко 45 годиншния ерген. Да не сте рода? Или си същия индивид под различен ник?
4
12
 
4
 
! Отговори
Ерджан Роко преди 5 години
Мога да и стопя лагерите, гарантирам и,че ще отслабне поне с 10кг след моята терапия за 1 месец,като хилти съм пи 3-пъти на ден като я опъвам не ще отслабне ами направо фиданка ще стане.Ако има желаещи да пишат шилото ми е 22 санта много работливо на третия път дупчи около 1час и 30 минути без да спира сещайте се чакам желаещи
3
4
 
10
 
! Отговори
аз преди 5 години
Как коя? Някаква дебеланка!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз съм се приготил да бодна доматите.
1
2
 
22
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Коя е Криси Тейгън?Фактът, че е нечия съпруга, основание ли е да четем за нея?Защо тази новина повлече NASDAQ надолу?