Светско издание твърди: Принц Уилям изневерявал на Кейт

Адвокатите на принца възнамеряват да съдят изданието
Обновена: 15 апр 2019 22:12 | 15 апр 2019 22:12, Иванка Гъркова
12
Светско издание твърди: Принц Уилям изневерявал на Кейт
Снимка: Reuters

Принц Уилям изневерява на съпругата си Кейт. Това твърди изданието "In Touch", според чиято информация той имал афера с най-добрата ѝ приятелка.

В публикацията пише, че херцогът се виждал с маркиза Роуз Хембъри още докато Кейт била бременна за трети път.

Смята се, че херцогинята отдавна се съмнявала в Уилям, но наскоро научила истината.

Новината за изневярата достига и до британския кралски двор. Оттам обявиха, че адвокатите на принца възнамеряват да съдят въпросното издание, разпространило невярна информация. Според официалното изявление всичко написано в статията е „грозен слух“.

Междувременно британските медии продължават да пишат за враждата между двамата братя. Наскоро стана ясно, че Уилям не одобрявал Меган Маркъл и смятал, че тя не е подходяща за брат му Хари. Затова споделил мнението си с него и го предупредил да не бърза, но той така и не го послушал.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Кейт е красива, млада жена, но ако Уйлям й изневерява, това е напълно нормално за млад мъж. Яжте всеки ден една и съща манджа и бас давам, че някой ден ще Ви писне от нея и ще поискате да смените манджата... Важно е Кейт да не изневерява, тя е задоволена, та чак презадоволена. Много шум за нищо, писна ни от царе и царедворци. Отживяла работа.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е работа на Уилям да се меси в живота на брат си. По - добре да внимава за своя живот, че уж ще наследява трона. Да не отиде коня у реката.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Принц Уилям изневерява на съпругата си Кейт."---На дядо си Принц Филип се е метнал (congratulations!). Старият си беше коцкар и "бройките" му нямат чет! Да е жив и здрав още години! :)Баща му Чарлз, и той се води, че е изневерявал, ама цял живот кара на една Камила само. Всъщност, Чарлз караше Камилата и преди да се ожени за Даяна, та не е ясно дали изневери на Даяна с Камила, или изневери на Камила с Даяна.:)
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да пази кралицата!!!!!......