Ариана Гранде призна за увреждане на мозъка

Певицата с емоционално изказване: Смешно и плашещо!
16 апр 2019 20:55, Ивета Иванова
18
Ариана Гранде призна за увреждане на мозъка
Снимка: Reuters

Ариана Гранде страда от много високи нива на посттравматичен стрес. Тя показа снимки на мозъка си от магнитно-резонансна томография, на които си личат травмите на мозъка. Певицата е публикувала снимка в Instagram Stories на това как би трябвало да изглежда здравият мозък и как изглежда нейният заради посттравматичното разстройство.

"Хора... мозъкът ми. Смешно и плашещо. Не е шега", написа изпълнителката на "No Tears Left To Cry".  Не е ясно защо Ариана е трябвало да се подложи на тази процедура.
 
Звездата започна да страда от ПТСР след като през май 2017 г. беше извършен терористичен атентат на неин концерт в Манчестър, Англия, при който стотици бяха ранени, а 22 загинаха. Певицата и преди е признавала, че не може да говори за тази случка без да се разпадне.
 
Миналата година също беше тежка за нея - бившето ѝ гадже, Мак Милър, почина от свръхдоза. През октомври пък тя се раздели с годеника си Пийт Дейвидсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: звездиАриана Гранде
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Nqmam ime преди 5 години
До панчоима даже почти 26
9
0
 
0
 
! Отговори
До махленска преди 5 години
Би трябвало да се преведе "без да рухне", но нали не очакваш речникът на днескаджиите да е чак толкова богат. Все пак тука работят нереализирани барманчета и сервитьорки!
8
1
 
2
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 5 години
Влезлите, във- архивата,....Се, изследват- от- сйгорност,....Можеща, да- чете- мисли......
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе един златен дъждец няма да й откажа!
6
3
 
8
 
! Отговори
Махленска клюкарка преди 5 години
Какво значи не може да говори за това без да се РАЗПАДНЕ? Гоогле транслате?Птср? Съгласен, че мозъка и психиката са различни неща. Не съм съгласен, че няколко месеца усамотение и ще се оправи. Говори лошо за професионалната конпетентност на психолога с 40 год стаж.
5
6
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Празни мечти на бедните селяни
4
2
 
2
 
! Отговори
панчо преди 5 години
тва булче има ли 18?
3
0
 
13
 
! Отговори
Хмл преди 5 години
Хубава е много но в интернет видях че е 1.53 см. висока а изглежда като 1.70
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мозъка и няма нищо психиката и е растроена. Има голяма разлика от болест на мозъка и разстроена психика. За да се възстанови напълно й трябва пълно усамотение и спокойствие. Да не мисли за нищо й за нкой да се отдаде на любимите си занимания и за няколко месеца ще се възстанови напълно. Това го казвам от 40 годишният си опит като психолог.
1
8
 
32
 
! Отговори
PTSD преди 5 години
Глупости - дори да и има нещо на мозъка, не е от PTSD. Това е болест, която съществува само в САЩ, за да могат симуланти да доят тяхната осигурителна система - предимно "ветерани" от техните "войни за мир".