Киану Рийвс - 14 години в черния списък на "Фокс"

Причината - актьорът отказал да участва в "Скорост-2"
16 апр 2019 17:05,
15
Киану Рийвс - 14 години в черния списък на "Фокс"
Снимка: Reuters

Актьорът Киану Рийвс е попаднал в черния списък на филмовата къща "Туентиът сенчъри Фокс" и е престоял в него 14 години, пише сайтът Контактмюзик, цитирано от БТА.

Отказът на холивудската звезда да се снима в лентата "Скорост-2" била причината да се предприеме суровата мярка. Тогава той получил забрана да участва в каквато и да било продукция на "Фокс".

Първият филм "Скорост", появил се на екран през 1994 година, изстреля Киану до върховете на световната слава.
Самият Рийв отказал участието във филма, защото предпочел да изиграе ролята на Хамлет в регионална театрална постановка в канадската провинция Уинипег.

Актьорът сравни попадането си в черния списък като "филмов затвор". Той възобновил екранното си сътрудничество с киностудията едва през 2008 година с "Денят, в който Земята спря".

В лентата "Скорост 2" на мястото на Рийвс да партнира на Сандра Бълок бил повикан Джейсън Патрик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
25
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Тъй реторично да попитам, не бе ли този дето игра в Matrix 1,2 с 3 ? Боли го фара че от Фокс не му се обадили 14 години. При постъпления от над 1,6млрд $ все ще са заделили някой лев и за него, та да не гладува .
11
1
 
17
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
По-надолу някой беше писал за 1995. Да! Действително най-добрата година в историята на киното - "Heat", "The Usual Suspects", "Braveheart", "Se7en", "Casino", "Apollo 13", "Waterworld", "Twelve Monkeys", "The Bridges of Madison Country", "Citizen X", "Dead Man Walking", "Leaving Las Vegas", "Toy Story", "Die Hard: With a Vengeance"......
10
24
 
7
 
! Отговори
Тошев преди 5 години
Киану няма даже средно образование но е милионер. Затова не учете "вишо". Идете в САЩ и колкото сте по-прости, толкова ще сте по-успешни.
9
6
 
12
 
! Отговори
Валодя преди 5 години
Киану има доживотна забрана да се снима за Мосфильм защото отказал да участва срещу заплащане в рубли.
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорост-2 беше пълна боза,добре,че е отказал.Та да попитам демокрастите : туй ли ви е демокрацията бре - черни списъци като списъкът на шиндлер? Не,това не е демокрация,а пълзяща партокрация,да не кажа фсшизмът в киното в случая!
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2001 Г.--Дензел Вашингтонн - направи казионна , слаба и смешна роля на гагнстер-полицай. МАСОВКА КАЗИОННА . И МУ ДАДОХА ОСКАРА .А ЗАРАДИ НАИСТИНА ОГРАБВАНЕТО НА ДЕНЗЪЛ ОТ 1992 Г. , когато АЛ ПАКИНО МУ ДАДОХА НЕЗАСЛУЖЕН ОСКАР ЗА СЛЕПЕЦА --- МНОГО СЛАБА РОЛЯ, НО ПАК КОМПЕНСАЦИЯ ЗА СЕРПИКО - 1973 Г.ДЕНЗЪЛ ИМАШЕ МНОГО ГОЛЕМИ РОЛИ ЗА ОСКАР -- ДЖОН КЮ 2002, ТАЗИ КОЯТО КАЗАХ ''МАЛКЪЛМ ЕКС'' от 1992 Г. -- НО ТОГАВА НЕ МУ ДАДОХА ЮДЕЙТЕ ОСКАРА .
6
1
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Форест Гъмп е велик филм, а въобще 1994-та и 95-та, бяха едни от най-силните години изобщо! Случва се, в някои години 5-те номинации(за всяка категория), да са от велика нагоре, а в други години, печелят филми и актьори, които дори не биха били номинирани през 94-та или 95-та. Форест Гъмп, Шоушенк, уникални филми, гледал съм ги десетки пъти, да не казвам и стотици.
5
6
 
33
 
! Отговори
До аномимен 3 преди 5 години
Форест Гъмп *** филм??? Това е шедьовър с много дълбоки послания. Казва много за възможностите на всеки човек, който вярва, прави стъпки и е с добро сърце. Ако не си го разбрал си е само твоя грешка. А за изпълнението на Том Ханкс няма какво да се коментира. Филм един път.
4
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1999 година --- жалкия Кевин Спейси взе Оскара, за сметка на ВЕЛИКАТА РОЛЯ НА МАТТ ДЕЙМЪН като Томм Рипли, ИЗИГРАНА В ''ТАЛАНТЛИВИЯ МИСТЪР РИПЛИ'' !1994 год. Тимм Робинс --- също и Джон Траволта заслужаваще Оскар, за ролята му в Криминале !
3
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помня най-скандалните Оскари бяха именно 1994 и 195 година, когато Том Ханкс взе оскара за втора поред година, за тъпия си филм Форест Гъмп, а великия *** Робинс, дори не беше номиниран за главна мъжка роля, а човека направи уникална роля в Изкуплението Шоушенк ! Обаче юдо-комисията номинира Морган Фрийман за Оскар в главна роля !- като ролята му във филма беше на второстепенен поддържащ !!Велик Юдейски Срам !1995 също-Ник Кейдж--за смешната си роля на алкохоли взе Оскар, а имаше къде къде по
2
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И много добре е направил, че е отказал, защото "Скорост 2" беше мноооого зле.
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ле лее той щото умря от глад. Такива нещастници са в Холивуд че нямам думи. Като кажат нещо все едно е царя.