Хейли Бийбър пуска своя марка козметика

Прави и модна линия
Обновена: 17 апр 2019 18:32 | 17 апр 2019 18:30, Криси Табачка
10
Хейли Бийбър пуска своя марка козметика
Снимка: Reuters

Като известен и успешен модел, Хейли Бийбър със сигурност знае няколко трика за това как да изглежда винаги страхотно.

И както личи, може би е решила да сподели своето знание с почитателите и пазара, тъй като тя и екипът ѝ са запазили бранд под името „Bieber Beauty“, за да лансират козметична линия.
 
Това далеч не е първият ѝ досег с козметичната индустрия, особено предвид многобройните бюти брандове, на които Хейли е била рекламно лице.
 
Успехът на новия бранд? За него можем да съдим по близо 20-те милиона последователи в Инстаграм, които Джъстин Бийбър има и успехът на подобни бизнес начинания на звезди като Риана и Кайли Дженър, които буквално създадоха империи в красотата пред очите ни през последните години.
 
Считайки, че това е огромна част от успешната формула за създаването на име в красотата, най-вероятно „Bieber Beauty“ ще се превърне в една от горещите теми за инфлуенсъри и почитатели.
 
Макар Хейли Бийбър все още официално да не е коментирала бъдещите си планове, любовта ѝ към спиралите за мигли и балсамите за устни може би ни дават идея какво можем да очакваме.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Татуираната с оня татуирания и тая татуирана и оня татуиран
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом минеш по подиума,ставаш великбизнесмен.Медиите търчат през главада те следят.Парфюми,филми,водещана предаване.Милионери,колкото щеш.Никой неще да издой една крава.Стълбата на Смирненски много ги плаши.А страхът сам по себе си недава живот.
5
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мацката е много готина.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да пусне нещо по-ефикасно за гъбички по краката,че вече не се трае.
3
5
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До :)Неща от които падат милиони не са безсмислени!Парите дават смисъл на всяко едно нещо-колкото са повече,по е смислено....Естествено,не става въпрос за морални категории и прочее...безсмислени неща.
2
0
 
11
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Изумителна страна е САЩ-там от НИЩОТО се правят пари!Въпросът е докога останалия свят ще търпи това да става на негов гръб.
1
2
 
12
 
! Отговори
:) преди 5 години
Нито е първата,нито последната която ще прави безсмислени неща.