Клаудия Шифър сравни Лагерфелд с Уорхол

Легендарната манекенка щастлива, че е работила с Карл
17 апр 2019 22:00, Ивета Иванова
6
Клаудия Шифър сравни Лагерфелд с Уорхол
Снимка: Reuters

Клаудия Шифър каза, че Карл Лагерфелд е бил невероятен учител и е разбирал прекрасно връзката между фотографията, творческото изразяване, знаменитостите и рекламата. Лагерфелд, който дълго време беше творчески директор на "Шанел", почина на 19 февруари, на 85-годишна връзраст.

"Карл беше креативен гений. Да го гледам как действа и начина, по който организираше всичко перфектно, беше привилегия. Той беше също невероятен учител, от който научих много за модата, стила и колко е важно да бъдеш себе си.
 
Често го описвах като Анди Уорхол на модата, защото, точно като Уорхол, неговата работа обхващаше широк спектър от средства, и той разбираше връзката между фотографията, творческото изразяване, културата на знаменитостите и рекламирането", сподели моделът пред британското издание на "Vogue".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Ясно преди 5 години
На Карл Лагерфелд накрая му окрали лагерите и умрял от алкохол.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми... грозна е!
3
4
 
3
 
! Отговори
Наивници преди 5 години
Ха-ха-ха. Сега в Инстаграм има поне десетки хиляди момичето ного по-красиви от Шифър на времето."Модната индустрия" бе в рзцвета си преди да се формират правилата за свободно придвижване в ЕС - тогава манекените участвха в трафика на най-различни контрабандни стоки. Когато прехвърлянето на дрога, злато и бижута стана по-лесно в обединена Европа, тогава се отбеляза значителен спад в модните ревюта.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шифър това е код! Тези другите думи не са ми познати.
1
0
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ам, къ!! По него време имаше истински топ модели. Неподправена красота, грация и женственост. Онези жени и на 100 години пак ще са топ. Ама новите нещо не вдяват къде е ключът за палатката. Радвам се, че живях в това време. Хубава музика, хубаво кино и хубави жени.